oxoweb159765

Product filter

Geactiveerde filters:
Staat v
Fabrikant v
Design v
Wonen

Waarom kiezen voor simpele, saaie gebruiksartikelen, terwijl het ook veel leuker en spannender kan? Bij Alles in Wonderland kun je uitstekend terecht als je een soort upgrade zoekt van de normale dingen die je in en rond het huis gebruikt. Waarom zou je bijvoorbeeld gaan voor een gewone witte asbak, als je voor een biljartbal, een Rubik’s kubus ...

Waarom kiezen voor simpele, saaie gebruiksartikelen, terwijl het ook veel leuker en spannender kan? Bij Alles in Wonderland kun je uitstekend terecht als je een soort upgrade zoekt van de normale dingen die je in en rond het huis gebruikt. Waarom zou je bijvoorbeeld gaan voor een gewone witte asbak, als je voor een biljartbal, een Rubik’s kubus of een Pop art asbak kunt kiezen? Het is daarnaast toch veel leuker om een gekke, uitnodigende deurmat te nemen in plaats van zo’n standaard zwarte doorloopmat? Fleur je huis een beetje op en maak de gewone dingen in het leven een stukje leuker, met de producten uit ons ruime assortiment.

Weggeven, of toch zelf houden?

Een bijzonder theesetje, een leuke koektrommel of een handig keukenhulpje: je had het eigenlijk voor die vriend(in) willen aanschaffen, maar is het ook niet leuk om er zelf zo eentje te hebben? Voor de meeste producten uit onze webshop geldt dat ze niet alleen gaaf zijn om voor jezelf te kopen, maar zeker ook om cadeau te geven. Iedereen wil tenslotte wel iets bijzonders in huis! Voor iedere ruimte in je woning hebben wij interessante producten: van de badkamer tot de keuken, van je kantoor tot de woonkamer. Welke plek in huis wil jij opfrissen met echte eyecatchers?

Eenvoudig bestellen bij Alles in Wonderland

Of je nu een brillenhouder, een kussen, een flamingo lichtsnoer of een ander product bestelt uit onze categorie ‘wonen’: je profiteert bij Alles in Wonderland altijd van snelle verzending en aantrekkelijke verzendkosten. Bekijk direct of je favoriete product op voorraad is en bestel vandaag nog! Ben je op zoek naar andere artikelen voor in je woning, zoals decoratie of verlichting? Dan kun je ook daarvoor natuurlijk bij ons terecht. Heb je vragen over Alles in Wonderland, of over artikelen uit ons assortiment? Neem dan gerust even contact op, we helpen je graag verder.

Meer

Wonen  Er zijn 630 producten.

Subcategorieën

  • Deurmat

    Bij Alles in Wonderland kun je helemaal losgaan als je van plan bent je huidige inrichting eens helemaal te restylen. Zoals je aan ons assortiment kunt zien, verkopen wij graag de ‘toffere versies’ van alledaagse gebruiksvoorwerpen. Daar horen natuurlijk ook deurmatten bij! De deurmat is het eerste wat je ziet als je bij iemand binnenstapt. Waarom zou je dan gaan voor zo’n standaard zwarte of bruine mat, daar is toch niets aan? Een deurmat kopen bij Alles in Wonderland betekent dat je een product koopt waarvan mensen zeggen: wat leuk, waar heb je dat gekocht? Als jij dit ook wilt, bekijk dan op deze pagina ons huidige assortiment!

    Wordt een afro deurmat, een Volkswagen busje, of…?

    Bij Alles in Wonderland kun je een deurmat bestellen die écht bij je past. We bieden matten van verschillende materialen, voorbeelden zijn kokos of een combinatie van rubber en kunstvezel. De matten zijn uiteindelijk natuurlijk bedoeld om je voeten aan af te vegen, maar zijn ook nog eens een leuke toevoeging in je gang of hal. Wie zou het niet geweldig vinden om bij binnenkomst gelijk een afro deurmat te treffen, of een mat in de vorm van een Volkswagen busje? Ideaal voor autoliefhebbers! En ben je zelf niet op zoek naar een deurmat, dan kun je ze ook altijd cadeau geven.

    Bestel jouw favoriete deurmat gewoon online

    Ook voor grotere producten als deurmatten betaal je voordelige verzendkosten, en zorgen we ervoor dat je bestelling zo snel mogelijk bij je wordt bezorgd. Plaats je een bestelling voor meer dan 50 euro? Dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Mocht je nu vragen hebben over een deurmat bestellen, over andere producten of over onze werkwijze, dan helpen we je natuurlijk graag. Neem hiervoor gerust contact op, of kom langs in onze winkel als je in (de buurt van) Rotterdam woont.

  • Opbergers

    De meeste mensen vinden opruimen niet zo leuk. Dit begint vaak al op jonge leeftijd: lekker met je speelgoed spelen is toch veel leuker dan het daarna weer opruimen? Wat je ook van opruimen vindt, bij Alles in Wonderland zit er van alles in het assortiment om deze bezigheid zo leuk mogelijk te maken! Je vindt hier verschillende opbergers, zoals voorraadblikken, kistjes, potten en pedaalemmers. En niet zomaar opbergers: stuk voor stuk hebben ze een aparte vorm, of zijn ze voorzien van een grappige afbeelding. Vrolijk je huis én je klusjes op met een opberger die echt bij je past!

    Brede collectie vrolijke blikken

    Alles in Wonderland biedt een brede collectie vrolijke metalen opberg- en voorraadblikken aan, van onder andere Derrière La Porte Kleurrijke blikken met een retro uiterlijk, waar je koffie, thee, pasta, suiker of iets anders in kunt opbergen. Daarnaast vind je bij ons ook veel andere vrolijke opbergers. Wat dacht je van een pillendoosje in de vorm van een gigantische pil, een batterijhuisje of een blik in de vorm van een cassettebandje? Voor iedere gelegenheid is er een passend opbergblik, waardoor je straks al je spullen met plezier een plekje geeft!

    Opbergers bestellen bij Alles in Wonderland

    De voorraadblikken uit ons assortiment zijn natuurlijk niet alleen ideaal voor je eigen spullen, maar het zijn ook leuke cadeaus! Welke opbergers je ook bestelt, je krijgt bij ons altijd te maken met snelle verzending en aantrekkelijke verzendkosten. Het kan handig zijn om het bestellen van bepaalde producten te combineren, want als je bestelt voor 50 euro of meer, is verzending GRATIS! Heb je vragen over ons assortiment, of over het bestellen zelf? Neem dan gerust even contact met ons op. We helpen je graag verder.

  • Badkamer

    Wat staat er bij jou thuis allemaal in de badkamer? Vast meer dan je denkt! Bij Alles in Wonderland bieden we vrolijke, handige en unieke badkamer benodigdheden, waarmee je niet alleen jezelf maar ook eventuele gasten blij mee maakt. Je kunt hierbij aan van alles denken, van tandenborstelhouders tot handzeepjes, van haarborstels tot antislipmatten. Denk aan de alledaagse voorwerpen die je gebruikt, maar denk dan aan een betere versie ervan. Waarom een gewone houder voor je bril kopen als je je bril bijvoorbeeld ook op een grote neus of op een doodshoofd kunt zetten?

    Vind jouw favoriete badkamer product

    Badkamer benodigdheden met een vrolijke, aparte uitstraling zorgen ervoor dat die standaard momentjes in de badkamer net even iets leuker worden. Kies bijvoorbeeld voor een antislipmat met een afbeelding van goudvissen, of luxe vintage zeepjes waarvan je gewoon zin krijgt om je handen nóg een keer te wassen. Kortom: voor ieder wat wils. Bij ieder product dat je aanklikt, krijg je eronder de belangrijkste informatie te zien. Lees bijvoorbeeld over de gebruikte materialen, de kenmerken, afmetingen, het merk en de kleuren. Neem gerust een kijkje op deze pagina om badkamer benodigdheden te vinden die helemaal bij jou passen.

    Eenvoudig bestellen bij Alles in Wonderland

    Ook als het gaat om spullen voor de badkamer, zorgen we er bij Alles in Wonderland graag voor dat je eenvoudig en voordelig kunt bestellen. Daarom hanteren we snelle levertijden, en houden we de verzendkosten laag. Plaats je een bestelling met een waarde van meer dan 50 euro, dan worden de producten geheel gratis bij je thuisbezorgd. Heb je vragen over de artikelen in ons assortiment, of over het bestellen of verzenden? Neem dan gerust even contact met ons op! We helpen je graag verder als je vragen hebt, of als je op zoek bent naar een bepaald product.

  • Kapstok

    Een kapstok is reuze handig. Je hoeft geen hele stapels jassen, sjaals en hoeden ergens weg te proppen, maar je kunt alles direct een mooi plekje geven. Ziet er voor de visite goed uit, maar zeker ook voor jou! Bovendien is een kapstok ook handig als je je jas te drogen moet hangen, na zo’n typische Hollandse bui. Bij Alles in Wonderland vind je geen saaie, ouderwetse kapstokken, maar eigentijdse exemplaren die je ook als eyecatcher kunt ophangen. Een kapstok kopen doe je dus gewoon hier, vanuit je luie stoel!

    Welke kapstok past bij jou?

    Bij Alles in Wonderland kun je kapstokken kopen voor ieder doel: of je nu kinderjassen wilt ophangen, of die van jezelf. Kies bijvoorbeeld voor vrolijke kledinghaakjes in de vorm van aapjes, die je natuurlijk ook prima kunt gebruiken voor andere kledingstukken. Super leuk voor in de kinderkamer! Ben je meer op zoek naar een traditionele kapstok, voor in de gang? Dan hebben wij de dynamische Saturnus serie voor je, met verschillende varianten. Liever ‘gewoon hout’, of ga je voor kleur? En wil je de standaard maat, of kan het voor jou niet groot genoeg zijn? Kortom, ons assortiment kapstokken bevat voor ieder wat wils.

    Alles voor in huis: Alles in Wonderland!

    Bestel jij bij Alles in Wonderland je favoriete kapstok of kledinghaakjes (zoals deze geweldige jashaakjes in de vorm van een dier), dan profiteer je altijd van snelle verzending en aantrekkelijke verzendkosten. Koop je bij ons voor meer dan vijftig euro aan producten? Dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening! Een kapstok bestellen en betalen kan gewoon online, bijvoorbeeld met iDEAL of PayPal. Heb je vragen over onze kapstokken, of over andere producten uit ons assortiment? Neem dan gerust eens contact met ons op voor informatie. Onze medewerkers helpen je graag verder.

  • Kantoorspullen

    Denk jij ook graag outside of the box? Wij ook! Op kantoor heb je natuurlijk een aantal dingen nodig: pennen, memoblaadjes, paperclips, dat soort dingen. Grote kans dat je die al hebt gekocht bij de plaatselijke supermarkt. Dan is het nu tijd voor de leuke kantoorbenodigdheden! Wat dacht je van een pennenbak in de vorm van een auto, fiets, puntenslijper of BIC-pennendop? Een boekenlegger die het doet lijken alsof je een klein persoontje geplet hebt met je pagina’s, of een muismat met een afbeelding van een retro tv? Alles in Wonderland heeft alles wat jouw dagje op kantoor leuker maakt, of je nu thuis werkt of met een stel collega’s op locatie. Kantoorspullen kopen doe je gewoon hier, lekker makkelijk online!

    Vrolijke artikelen voor op je bureau

    Als je veel stressvolle dagen hebt op kantoor, zul je de boel voor jezelf wat moeten opleuken. Dat kun je onder andere doen met slimme spulletjes en geinige gadgets, zoals je hier op deze pagina vindt. Daarnaast zijn het ook nog eens toffe producten om cadeau te doen! Iemand die gaat studeren of net een eigen zaak begint, kan tenslotte ook wel de nodige kantoorspullen gebruiken. Of je nu voor jezelf of voor een ander op zoek bent naar kantoorbenodigdheden, bij Alles in Wonderland ben je op de juiste plaats.

    Voordelig de leukste kantoorartikelen kopen

    Bestel je bij ons die hippe pennenbak, muismat of boekenlegger, dan doen we altijd ons best om deze producten zo snel mogelijk bij je thuis te krijgen. We hanteren daarbij een laag tarief aan verzendkosten, en wanneer je voor meer dan 50 euro bestelt, verzenden we zelfs gratis! Heb je vragen over onze producten? Neem dan gerust eens contact op, of loop eens binnen in onze vestiging in Rotterdam. We helpen je graag verder.

  • Spaarpot

    Sparen is over het algemeen niet zo leuk. Het is pas leuk als je je doel hebt bereikt, en je dat geld eindelijk kan gaan uitgeven aan datgene wat er op je lijstje stond. Voor kinderen is dat misschien een computerspel, step of een mooi boek, en voor jou als volwassene is dat misschien een kledingstuk, een vakantie of een dagje weg. Kortom: er is meestal genoeg om voor te sparen, maar hoe maak je dat proces nou leuk(er)? Door te kiezen voor een aantrekkelijke spaarpot natuurlijk! Op deze pagina vind je aparte, gekke en opvallende spaarpotten, die je overal in huis een mooi plekje zou kunnen geven. Een spaarpot kopen doe je natuurlijk bij Alles in Wonderland.

    Schattig, stoer, onopvallend of juist kleurrijk: wij hebben het!

    Vind jij een doodshoofd wel stoer staan in huis, of mag het voor jou juist wel iets schattiger? Dan kun jij uitstekend uit de voeten met ons spaarpotten assortiment. Een spaarpot kopen hoef je bovendien niet per se voor jezelf te doen: ken je iemand die net een spaardoel voor zichzelf heeft bedacht, of een persoon die altijd geld tekort komt? Dan is het tijd voor een toffe spaarpot als cadeau! Kies bijvoorbeeld voor een beschrijfbaar varkentje, een subtiel kluisje in de vorm van een boek, een vrolijk gekleurd varkentje of een spaarpot die eruitziet als een kleine raket.

    Het bestellen van je favoriete spaarpot

    Heb je je favoriete spaarpot gevonden? Mooi, nog een paar klikken en wij zijn zover om deze naar je te verzenden. Bij Alles in Wonderland krijg je altijd te maken met snelle verzending en aantrekkelijke verzendkosten, wat je ook bestelt. Het loont bovendien om meerdere cadeautjes tegelijk te kopen: bestel je voor meer dan 50 euro, dan nemen wij de bezorgkosten namelijk voor onze rekening? Een spaarpot kopen kan snel en gemakkelijk, gewoon vanuit je luie stoel. Wil je meer weten over onze producten, of over het bestellen? Neem dan gerust even contact met ons op.

  • Keukenspullen

    De keuken is één van de leukste plekken in huis, vinden we bij Alles in Wonderland. Niet alleen omdat je daar doorgaans lekker eten klaarmaakt, maar ook omdat het een ruimte is die veel zegt over jou en je persoonlijkheid. Houd je van strak, weinig prulletjes en basic kleuren? Of moet jouw keuken juist felle kleuren hebben, en hou je wel van aparte objecten aan de muur en op het aanrechten? Welk type je ook bent, je kunt als je wilt helemaal losgaan met ons ruime assortiment keukenbenodigdheden. Van onderzetters tot mokken, van gekke cocktailprikkers tot snoeppotten en lunchtrommels: keukenspullen kopen doe je bij Alles in Wonderland!

    De leukste producten voor in je keuken

    Vind jij het ook zo leuk om producten in huis te hebben waarvan je visite zegt: ‘dat is apart, waar koop je dat?’ Nou, wij ook! Op deze pagina vind je natuurlijk praktische artikelen, maar ook artikelen die gewoon bedoeld zijn als eyecatcher. Neem nou de snoeppot ‘Sweet tooth als voorbeeld: een snoeppot in de vorm van een kies! Hoe leuk is het om mensen daar een snoepje uit te laten pakken. Een andere hit in ons keukenassortiment is de reeks van Zuperzozial: Fair trade servies van bamboevezel en maïspulver, in waanzinnig mooie kleurtjes. Dit gezonde en gifvrije servies staat ook nog eens geweldig in je keuken! Neem gerust eens een kijkje in ons aanbod voor alle andere keukenproducten.

    Eenvoudig bestellen bij Alles in Wonderland

    Keukenspullen kopen is bij Alles in Wonderland niet alleen gemakkelijk, we proberen het ook nog eens zo voordelig mogelijk te maken. Je krijgt altijd te maken met vlotte verzending, tegen een aantrekkelijk tarief. Plaats je een bestelling ter waarde van meer dan 50 euro? Dan nemen wij de bezorgkosten voor onze rekening. Wanneer je vragen hebt, bijvoorbeeld over de keukenspullen of over andere producten, dan mag je altijd contact met ons opnemen. Ook kun je even binnenlopen bij onze winkel in Rotterdam. We helpen je graag aan de artikelen die jouw keuken compleet maken!

  • Overig

    Opgepast: in de categorie wonen > overig kom je echt van álles tegen! Van prachtige woonkussens tot flamingolampjes voor aan de muur, van stijlvolle gieters tot slimme wijnkoelers: alles wat je nodig hebt om jouw woning op te vrolijken of om de dagelijkse dingen leuker te maken. Het zijn bovendien niet alleen producten die leuk zijn om voor jezelf te kopen, het zijn ook nog eens toffe cadeaus! Kijk gerust eens rond in ons assortiment. Wil je sneller vinden waar je naar op zoek bent? Gebruik dan de filters aan de linkerkant van deze pagina, waarbij je direct zoekt op een merk, kleur, print of prijs.

    Flat Flowers: prachtige bloemen die niet vergaan!

    Wil jij letterlijk je kantoor, keuken of slaapkamer opfleuren? Bekijk dan eens de ‘flat flowers in ons aanbod! Deze producten, met hun toepasselijke naam, zorgen werkelijk voor een instant verbetering van de sfeer in huis. Het zijn raamstickers die eruitzien als boeketten, waarbij je kunt kiezen uit allerlei soorten bloemen. Ga bijvoorbeeld voor de kleurrijke papavers, een romantische rozenmix, Hollandse tulpen of prachtige dahlia’s! Wil je een boeketje geven dat langer blijft staan dan een weekje, dan zit je goed met deze vrolijke productenreeks.

    Natuurlijk vind je naast de Flat Flowers nog veel meer grappige en praktische eyecatchers in ons assortiment.

    Bestel je favoriete woonartikelen bij Alles in Wonderland

    Wil je je huis zo snel mogelijk een make-over geven? Dat kan, als je bestelt bij Alles in Wonderland! Bestel de woonartikelen die passen bij jouw visie, en wij zorgen ervoor dat je ze zo snel mogelijk bij je thuis ontvangt. Jij kunt dan meteen aan de slag met het omtoveren van je woning. Bij Alles in Wonderland krijg je bovendien te maken met voordelige verzendkosten. Plaats je een bestelling ter waarde van meer dan 50 euro? Dan nemen wij de bezorgkosten voor onze rekening. Heb je vragen over ons assortiment, of over het bestellen? Neem dan gerust even contact met ons op!

  • Kleine meubels

    ‘Bigger is better’, zeggen ze soms wel eens. Nou, Alles in Wonderland bewijst jou graag het tegendeel! Op deze pagina vind je prachtige meubels, klein van stuk maar met een geweldige uitstraling. Mis jij iets in je woon- werk of slaapkamer, maar kun je niet helemaal zeggen wat dat dan is? Bekijk dan eens de nachtkastjes, stoelen en andere kleine meubels op deze pagina. Grote kans dat jij bij dat ene product direct dat ‘ja!’ gevoel krijgt. Bij Alles in Wonderland houden we van alles wat opvalt. Dat is goed terug te zien aan de artikelen in ons huidige aanbod. Heb je vragen over een bepaald product? Neem dan gerust even contact met ons op!

    Klein meubel kan een groot verschil maken...

    Kleine meubels zijn bedoeld om je bestaande interieur te complementeren, of juist een heel andere twist te geven. Wanneer je vooral wit en grijs in je woonkamer hebt gebruikt en je zet er ineens een knalgeel bijzettafeltje neer, heeft dat gelijk een zichtbaar effect. Je kunt ook juist voor een wat neutraler tafeltje gaan, als je verder al gebruik hebt gemaakt van spetterende kleuren. Kortom, je kunt met een klein meubeltje een groot effect bereiken. Bij Alles in Wonderland zorgen we graag voor een divers, kleurrijk aanbod, dat je niet alleen online vindt, maar ook in onze Rotterdamse vestiging.

    Bestel jouw favoriete producten bij Alles in Wonderland

    Je vindt in ons huidige aanbod niet alleen stoeltjes en (bijzet)tafeltjes, maar ook andere kleine meubels die je een plekje kunt geven in je inrichting. Bijzondere ronde spiegels bijvoorbeeld, of een kleurrijk sleutelkastje. We bieden niet alleen producten die mooi staan in je eigen woning, het zijn ook nog eens prachtige meubelstukken om cadeau te doen! Neem gerust een kijkje en laat het ons weten als je vragen hebt. Wat je ook bestelt, we zorgen altijd voor een snelle verzending en voordelige levering. Is het totaalbedrag van jouw bestelling meer dan 50 euro? Dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.

  • Tijdschriften/kaartenr...

    Lezen is heerlijk, maar laten we eerlijk zijn: die stapel tijdschriften, dat is toch overal een doorn in het oog? Je wil ze niet op tafel, niet op de bank of op de grond, en weggooien is ook zonde. Wat is dan de beste oplossing? Bij Alles in Wonderland hebben we er goed over nagedacht. Bij ons vind je dan ook verschillende tijdschriftenrekken en kaartenrekken, zodat je alle tijdschriften en kaarten die je krijgt nog een tijdje kunt bewaren. Handig voor jou, en het ziet er ook nog eens leuk uit! Bekijk hier het assortiment en kijk intussen vast om je heen, zodat je weet waar je straks het tijdschriftenrek kunt ophangen.

    Waar ben je naar op zoek?

    Lees jij je een ongeluk, en wil je daarom een zo groot mogelijke opberger voor je tijdschriften? Of zijn het bij jou vooral de tv gids en de modecatalogus, en zoek je daar een plekje voor? Hoeveel bladen je ook wil opbergen, wij hebben er de juiste rekken voor. Je kunt voor staande rekken kiezen, die je bijvoorbeeld op tafel of op het aanrecht plaatst, maar je kunt ook een tijdschriftenrek aanschaffen voor aan de muur. Kortom, er is altijd een rek dat bij jou en je interieur past.

    Ook leuk als cadeau

    Een tijdschriften- of kaartenrek is niet alleen handig voor jezelf, je kunt het ook nog eens cadeau doen. Geef het bijvoorbeeld voor een bijzondere verjaardag of jubileum, met iemands favoriete bladen erin! Of bundel kaartjes van vrienden en familie, en geef dat in een passend rek cadeau. Bestel je bij Alles in Wonderland, dan heb je de artikelen in ieder geval zo snel mogelijk in huis. We verzenden tegen een aantrekkelijk tarief, en als je een bestelling plaatst ter waarde van 50 euro of meer is thuisbezorgen zelfs gratis! Heb je nog vragen over ons assortiment, of over het bestellen? Neem dan gerust eens contact met ons op.

  • Klokken

    Je zou denken, een klok is een klok. Gelukkig voor jou is niets minder waar! Bij Alles in Wonderland laten we je zien hoe mooi klokken en wekkers kunnen zijn. Heb je bijvoorbeeld ooit wel eens een houten digitale wekker gezien? Als jij graag een keertje iets anders op je nachtkastje wil, zit je bij ons in ieder geval op de goede plek. In ons assortiment vind je retro wekkers, sierlijke houten creaties en wandklokken die zowel aantrekkelijk als functioneel zijn. Leuk als cadeautje, maar zeker ook voor jezelf!

    Alleen maar functioneel?

    Een klok is voor velen slechts een functioneel product. ‘Als ik er de tijd maar op kan zien, vind ik het prima’. Dat is natuurlijk begrijpelijk, maar veel leuker is het om de klok te zien als een essentieel onderdeel van je inrichting! Kies een klok die net zo goed past bij jouw uitstraling als je bank, je schilderijen aan de muur of je eettafel. Hou je bijvoorbeeld van vliegtuigen, of wil je alles in een strakke stijl? Kies dan bijvoorbeeld voor de Jet Engine wandklok, die helemaal in vliegtuigstijl is gemaakt. Wil je liever iets wat je doet denken aan vroeger? Dan hebben we ook de Wandklok Testbeeld voor je, met het alom bekende kleurrijke plaatje. Waar je ook naar op zoek bent, Alles in Wonderland stelt voor jou graag een veelzijdig assortiment samen.

    Bestel je favoriete klok online

    Heb je een leuke wekker of klok gevonden? Dan heb je deze met slechts enkele klikken van de muis besteld, gewoon vanuit je luie stoel! Bij Alles in Wonderland krijg je altijd te maken met snelle, voordelige verzending. Plaats je een bestelling ter waarde van 50 euro of meer, dan nemen wij zelfs de bezorgkosten voor onze rekening! Heb je vragen over ons assortiment, of misschien over het bestellen, kijk dan op de site of neem gerust even contact met ons op.

  • Vazen en Potten

    Alles in Wonderland is één van de twee winkels van Wonderland & Geschikt. De andere winkel, Bloembinderij Geschikt was er als eerste. Een prachtige winkel in Rotterdam Noord die al sinds 1999 bekend staat om de veldboeketten en ruime assortiment binnen- en buitenplanten. Het is dan ook niet zo gek dat wij al jarenlang de mooiste vazen en potten verkopen. Aanvankelijk voor de lokale bewoners, maar via Alles in Wonderland willen we graag iedereen bekend maken met ons uitgebreide assortiment. Zoals je van ons gewend bent zijn we eigenwijs in het kiezen van ons assortiment. Veelal kleurrijk en bijzonder, maar daarnaast hebben we ook een wat gangbaarder assortiment. Ook zoeken we naar mooie potten en vazen voor ieders smaak en portemonnee. 

    Voor ieder wat wils

    Het aanbod van Alles in Wonderland is breed en veelzijdig: we willen tenslotte iedereen kunnen voorzien van een passende vaas. Je kunt kiezen voor een gewone staande pot of vaas, maar bijvoorbeeld ook voor een hangende vaas of een combinatie van vaasjes in een frame. Het ene artikel is meer geschikt voor in de vensterbank, terwijl de andere vaas juist prima midden in de kamer kan staan. Dit heeft natuurlijk ook te maken met de grootte. Bij ieder product vind je direct wat extra informatie, over onder andere de afmetingen en het materiaal. Heb je verder nog vragen? Dan weet je ons te vinden!

    Bestel je favoriete vaas online, of kom bij ons langs

    Heb je een vaas op het oog, maar zou je die graag eens in het echt willen zien? Dan kun je ook bij ons langskomen in Rotterdam! De openingstijden vind je uiteraard op onze website. Als je bij Alles in Wonderland een bestelling plaatst, streven we er natuurlijk naar om deze zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen. Wanneer jouw bestelling een waarde heeft van 50 euro of meer, is de verzending zelfs gratis! Neem gerust eens contact met ons op als je ergens vragen over hebt, we helpen je graag.

  • Vrije tijd

    Waar denk jij aan bij vrije tijd? Doe je graag een spelletje, drink je graag een glaasje wijn of leer je je kind graag een goocheltruc? Bij Alles in Wonderland kun je terecht voor zeer uiteenlopende artikelen die je in of rond het huis kunt gebruiken als je geen verplichtingen hebt. Van receptenboeken tot gezelschapsspellen, van invulboekjes tot gespreksstarters. Zoek je een leuk cadeautje, of wil je jezelf eens trakteren op een leuk hebbedingetje? Bekijk dan ons assortiment op deze pagina.

    Breinbrekers en IQ puzzels

    Heb jij zo’n vriend of vriendin die het altijd beter weet? Put it to the test! Alles in Wonderland heeft bijvoorbeeld IQ puzzels, waarbij je opdrachten kunt uitvoeren in diverse moeilijkheidsgradaties. Kom je er niet uit? De oplossing zit er gewoon bij, maak je geen zorgen. Een ander idee voor een leuke avond: zet al je vrienden aan een Big Wire puzzel en verzin een prijs voor degene die zijn puzzel als eerste heeft opgelost! Het lijkt zo makkelijk, maar als je er eenmaal mee aan de slag gaat zul je zien dat het nog aardig tegenvalt. Als je wel van een uitdaging houdt, is dit vast iets voor jou.

    Vind altijd iets wat bij je past, bij Alles in Wonderland!

    Naast dit soort leuke puzzels vind je natuurlijk nog veel meer originele producten die je dag of avond helemaal kunnen opfleuren. Neem gerust een kijkje op de pagina’s in deze categorie om iets te vinden wat bij je past. Bestellen bij Alles in Wonderland is vervolgens heel eenvoudig. We zorgen altijd voor een aantrekkelijk verzendtarief, en als je een bestelling plaatst voor meer dan 50 euro, wordt het gratis thuisbezorgd! Heb je vragen over ons assortiment, of over het bestellen van producten? Neem dan gerust eens contact met ons op, we helpen je graag.

  • Fotolijsten
  • Tafelzeil

    Heb je een kapotte of saaie tafel, of wil je gewoon je huis extra aankleden voor dat ene feestje? Een tafelzeil is de oplossing! Alles in Wonderland heeft verschillende soorten vrolijk tafelzeil, waarmee je iedere tafel direct omtovert tot een eyecatcher. Gezellig samen eten wordt met een aantrekkelijke ondergrond nóg leuker. Kies uit diverse interessante prints en bestel je tafelzeil per 50 cm. Zo is tafelzeil kopen altijd efficiënt, omdat je nooit met grote stukken zeil blijft zitten. Bekijk op deze pagina ons kleurrijke aanbod en bestel vandaag nog.

    Kitsch Kitchen tafelzeil van de rol

    Bij Alles in Wonderland vind je tafelzeil van het bekende merk Kitsch Kitchen. Opvallend, kleurrijk en bij vlagen lekker schreeuwerig. De meeste soorten zeil variëren qua breedte, meestal zijn de rollen 120 of 140 centimeter breed. Je koopt bestelt het tafelzeil vervolgens per 50 centimeter. Bij iedere soort staat een handige uitleg voor het bepalen van hoeveel je nodig hebt. Het ruilen van tafelzeil is helaas niet mogelijk, omdat we het van de rol snijden. Maar zeg nu zelf: wie zou zo’n prachtige versiering nu willen ruilen?

    Tafelzeil van Kitsch Kitchen is niet alleen leuk voor in huis: ook horecagelegenheden kunnen de tafeltjes voorzien van een prachtig printje! Wat dacht je van zeil met rode pepers, ijsjes, bananen of bloemen? Je kunt echt alle kanten op!

    Eenvoudig bestellen bij Alles in Wonderland

    Tafelzeil kopen doe je bij Alles in Wonderland gewoon online. Lees de uitleg bij het specifieke product en bestel eenvoudig de hoeveelheid die je nodig hebt. Plaats je een bestelling ter waarde van 50 euro of meer, dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening! Wil je graag dat iemand even met je meedenkt, omdat je niet weet welke afmetingen je nodig hebt? Dan mag je natuurlijk contact met ons opnemen. We staan ook graag voor je klaar als je andere vragen hebt, over ons assortiment of het gebruik van onze producten.

  • Deurgordijnen

    Wil je graag genieten van de frisse lucht, zonder dat akelige insecten je huis binnenkomen? Bekijk dan eens de deurgordijnen van Alles in Wonderland! In onze webshop vind je een groot assortiment aan prachtige én handige deurgordijnen. Door een mooi deurgordijn voor je buitendeur te hangen kun je niet alleen insecten buiten de deur houden, maar ook daglicht binnen laten komen én de warmte buiten laten. Perfect voor wanneer je op een heerlijk warme zomerdag wilt genieten van het mooie weer!

    Praktische én mooie deurgordijnen

    Een deurgordijn is niet alleen ontzettend praktisch, maar kan ook een echte eye-catcher zijn. In ons assortiment zijn er verschillende leuke prints en modellen te vinden. Zo hebben wij naast deurgordijnen ook mooie vliegengordijnen in ons assortiment. We bespreken graag een paar van onze favorieten:

    Kitch Kitchen vliegengordijn

    Een van onze favorieten is het Kitch Kitchen vliegengordijn. Dit vliegengordijn is perfect voor iedereen die de zomer in huis wil brengen. Elke strook van het gordijn heeft een andere kleurrijke print. Het fijne aan dit vliegengordijn is dat het van ontzettend goede kwaliteit is én wat zwaarder is dan het gemiddelde vliegengordijn. Hierdoor zal het minder flapperen in de wind wanneer je de deuren open hebt staan.

    Deurgordijn in bamboe bloesem van Gogh

    Een ander favoriet van ons is het bamboe bloesem gordijn. Dit deurgordijn is met de hand gemaakt en aan de voor- en achterkant beschilderd. Hierdoor is het gordijn vanaf elke kant mooi. De schildering is geïnspireerd op het ‘amandelbloessem’ schilderij van Vincent van Gogh. Speciaal aan dit deurgordijn is dat het in Vietnam is gemaakt en uit maar liefst 120 strengen bestaat.

    Retro vliegengordijn

    Het retro vliegengordijn van Kitch Kitchen schreeuwt vrolijkheid en plezier. Dit klassieke deurgordijn is gemaakt van plastic stroken en sluit nauw aan. Het is daarom perfect om vervelende bijen en muggen tegen te houden. Voor degenen die liever een wat meer neutraal vliegengordijn willen, is het retro vliegengordijn ook verkrijgbaar in zwart/wit. Dit vliegengordijn zal bij vrijwel elk interieur passen.

    Deurgordijn bamboe Picasso

    Onze laatste favoriet is het Picasso deurgordijn van Kitsch Kitchen. Dit deurgordijn is, zoals de naam zegt, van bamboe gemaakt. De op Picasso geïnspireerde schildering is van twee kanten te bewonderen en daarmee perfect voor liefhebbers van kunst en zwart/wit!

    Deurgordijnen met gemak online bestellen

    Wil je liever een andere print dan de bovenstaande favorieten? Maak je dan geen zorgen! Zoals je op deze pagina kunt zien hebben wij nog veel meer verschillende deurgordijnen en vliegengordijnen. Neem vandaag nog een kijkje en bestel ze eenvoudig online!

    Heb je vragen over ons assortiment? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

  • Kaarsen en Kandelaars

    Sfeermakers

    Onze prachtige kaarsen en kandelaars zijn echte sfeermakers. Hiermee worden koude winteravonden warmer en zomeravonden kleurrijker. Of je nou een dierenliefhebber of kunstliefhebber bent, we hebben voor ieder wat wils. Onze kandelaars zijn zo mooi, zelfs zonder kaars staan ze prachtig in huis. Maar wil je echt een warme sfeer creëren, bestel er dan zeker een paar kaarsen bij. Van Bolsius Stompkaarsen tot aan 70’s Druipkaarsen, ook hierin hebben we keuze genoeg. Bestel je bij ons voor meer dan €50,- dan leveren wij jouw kaarsen en kandelaars gratis aan huis. Voor onze Belgische klanten verzenden wij gratis bij bestellingen vanaf €65,-.

    Blijmakers en troostbieders

    Op zoek naar een mooi cadeau? Met een kandelaar en een kaars zit je altijd goed. Zo kun je de jarige blij maken met een vrolijke Giraffe Kandelaar, met kerst kun je je oma verrassen met een prachtige Kersenbloesem Kaarshouder en je lieve collega kun je bedanken met deze Metalen Kaarsdrager. Een kandelaar of kaars is ook een passend troost cadeau. Deze bijzondere Theelichthouder is daar een mooi voorbeeld van. Zo laat je iemand weten dat je aan hem of haar denkt en verlicht je een beetje de donkere periode waar hij of zij doorheen gaat.

  • Boeken

    Een kleine, maar frisse, grappige, mooi vormgegeven collectie boeken. Hoofdzakelijk van uitgeverij Snor. Bestsellers in onze winkel.

per pagina
Toont 361 - 372 van 630 items
Toont 361 - 372 van 630 items