oxoweb159765
Dieren en insecten

Maak je klaar voor een beestachtig leuke kerst

Onze collectie bijzondere kerstballen en ornamenten wordt steeds uitgebreider. Er zijn werkelijk bijna geen vormen meer, die wij niet als unieke kerstballen of ornamenten voor de kerstboom aanbieden. Dieren en insecten mogen hierbij natuurlijk niet ontbreken, want met deze kerstballen, wordt het een...

Maak je klaar voor een beestachtig leuke kerst

Onze collectie bijzondere kerstballen en ornamenten wordt steeds uitgebreider. Er zijn werkelijk bijna geen vormen meer, die wij niet als unieke kerstballen of ornamenten voor de kerstboom aanbieden. Dieren en insecten mogen hierbij natuurlijk niet ontbreken, want met deze kerstballen, wordt het een beestachtig leuke kerst! Hier vind je allerlei diersoorten om in de kerstboom te hangen. Van huisdieren zoals honden of katten tot aan wilde dieren zoals beren, tijgers en zelfs exotische vogels. Of maak een aquarium van je kerstboom met verschillende onderwaterdieren in allerlei kleuren. En met een dinosaurus of fantasiedieren zoals een eenhoorn betrek je ook gemakkelijk je kinderen bij het versieren van je kerstboom.

Niet alleen voor de kerstboom

Deze unieke collectie met dieren en insecten omvat niet alleen maar dieren met een leuk kerstmotief, maar ook allerlei andere dieren met een uitgebreide scala aan kleuren en versieringen. Vele kerstballen en ornamenten kunnen daarom het hele jaar door gebruikt worden. Wat dacht je ervan om bijvoorbeeld na de kerst deze gouden Kolibrie aan je huisplant te hangen?

Onze collectie kerstballen en ornamenten zijn vrijwel allemaal uit 100% glas gemaakt en bevatten vaak leuke aanvullende attributen zoals bijvoorbeeld veren. Ben je bang dat je huisdier je kerstbal even leuk vindt als jij of dat je kinderen het niet kunnen laten om ermee te spelen? Kies dan voor een kerstbal uit pluche, want deze kunnen best tegen een stootje. Ze zijn daarmee ook geschikt om ze na de kerst als decoratie en herinnering aan de mooie kersttijd, in je auto aan de achteruitkijkspiegel te hangen.

Het hele jaar door bestellen

Of je nu met onze artikelen zelf een unieke kerstboom wilt creëren of op zoek bent naar een apart cadeau voor je vrienden of kennissen, hier vind je voor iedere smaak wel wat. Onze kerstballen en ornamenten kunnen het hele jaar door besteld worden. Vele kerstballen zijn ook buiten de kerstperiode een mooie decoratieve toevoeging aan je woning. Bekijk zeker nog de andere artikelen van Alles in Wonderland, want bij bestellingen vanaf €50 leveren wij helemaal gratis aan huis. Voor onze Belgische klanten geldt dit bij bestellingen vanaf €65. Voor de grootste keuze aan unieke producten en gadgets ben je bij ons aan het juiste adres!

Meer

Dieren en insecten  Er zijn 429 producten.

Subcategorieën

  • Honden en Katten

    Het regent honden en katten kerstballen

    Hondenliefhebbers opgelet. Dit jaar kun je je kerstboom volhangen met de mooiste honden ornamenten. Van Pup tot Poedel, er is echt voor ieder wat wils. Maar ook aan kattenliefhebbers hebben we gedacht. Een lieve Lapjeskat, een mooie Maine Coon of een Kat met Kerstmuts. Er is keuze genoeg. Kun jij niet kiezen tussen deze twee leuke huisdieren? Dan is deze Hond en Kat Kerstbal het perfecte ornament voor jou.

    Het hele jaar door te bestellen

    Een hond of kat kerstbal is super leuk om cadeau te geven. Dit kan uiteraard met de feestdagen maar ook met een verjaardag of om iemand te bedanken die op jouw huisdier heeft gepast. Onze Kerstballen zijn op ieder moment van het jaar te bestellen. Zo kun je verspreid over een langere periode jouw favorieten bij elkaar sparen. Op dierendag kun je de kerstballen als decoratie ophangen in huis als een ode aan jouw lievelingsdier. In december zal jouw kerstboom er beestachtig leuk uitzien. Bestel je voor meer dan €50,- dan leveren wij jouw kerstballen gratis aan huis. Voor onze Belgische klanten verzenden wij gratis bij bestellingen vanaf €65,-.

  • Wilde Dieren

    Een beestachtig leuke kerst

    Met onze wilde dieren kerstballen kun je alle kanten op. Of je nou gek bent op Panters, op Panda’s of op de Poolvos, we hebben voor iedereen een passende kerstbal. Je kunt je kerstboom ook in thema aankleden. Bijvoorbeeld in jungle stijl met de kerstballen NeushoornLeeuw en Olifant. Of blijf dichter bij het kerstthema met de kerstballen KangoeroeWasbeer en Vos. Hoe je je kerstboom ook aankleedt, met deze wilde dieren kun je je klaarmaken voor een beestachtig leuke kerst. 

    Het hele jaar door te bestellen

    De glazen kerstballen uit onze wilde dieren collectie zijn ook Bere leuk om cadeau te doen. Dit kan uiteraard met de feestdagen maar ook met een verjaardag of gewoon, zomaar. Onze kerstballen zijn op ieder moment van het jaar te bestellen. Zo kun je verspreid over een langere periode jouw favorieten bij elkaar sparen. Bestel je voor meer dan €50,- dan leveren wij jouw kerstballen gratis aan huis. Voor onze Belgische klanten verzenden wij gratis bij bestellingen vanaf €65,-.

  • Boerderij Dieren

    Boerderij dieren voor in de kerstboom

    Op de boerderij kun je je ogen uitkijken, er zijn allerlei lieve en mooie dieren te zien. Dat is niet anders met onze collectie Boerderij Dieren kerstballen. Van Koe tot Konijn en Paard tot Pauw, we hebben de mooiste glazen dieren voor jou verzameld. Hiermee kun je je kerstboom omtoveren tot een kleine boerderij. Het is ook leuk om de beestjes aan een kronkeltak op te hangen, zo kun je er heel het jaar door van genieten. Zowel jong als oud zal blij worden bij het zien van deze prachtige ornamenten.

    Het hele jaar door te bestellen

    De glazen kerstballen uit onze boerderij dieren collectie zijn erg leuk om cadeau te doen. Dit kan uiteraard met de feestdagen maar ook met een verjaardag of gewoon, zomaar. Onze kerstballen zijn op ieder moment van het jaar te bestellen. Zo kun je verspreid over een langere periode jouw favoriete dieren bij elkaar sparen. Bestel je voor meer dan €50,- dan leveren wij jouw kerstballen gratis aan huis. Voor onze Belgische klanten verzenden wij gratis bij bestellingen vanaf €65,-.

  • Vogels en Insecten

    Van kerstboom naar vogelboom

    Tover je kerstboom deze kerst om tot een heuse vogelboom. Laat vogels zweven tussen het groen of laat ze even uitrusten op de dennentak. We verkopen zowel hangende Vogel Kerstballen zoals deze mooie ZwaluwKolibrie en Mus als Vogel Kerstballen op Clip: een Specht, een Tijgervink en nog veel meer. Combineer de vogels met de mooiste insecten. Bijvoorbeeld met een lief Lieveheersbeestje of deze fantastische Vlinder. Vrienden en familie zullen hun ogen uitkijken bij het zien van jouw prachtige kerstboom vol met vliegende dieren.

    Het hele jaar door te bestellen

    Je hoeft niet tot kerst te wachten met het bestellen van de ornamenten, deze collectie verkopen wij heel het jaar door. De vogels hangen niet alleen mooi in de kerstboom maar ook aan een grote kronkeltak. Zo kun je het hele jaar genieten van deze prachtige glazen dieren. Daarnaast zijn deze kerstballen het perfecte cadeau om te geven aan een natuur- of dierenliefhebber. Bestel je voor meer dan €50,- dan leveren wij jouw kerstballen gratis aan huis. Voor onze Belgische klanten verzenden wij gratis bij bestellingen vanaf €65,-.

  • Water Dieren

    Een spetterend kerstfeest

    Met de kerstballen uit onze waterdieren collectie heb je een goede vangst voor in je kerstboom. Vissen, Eenden, Dolfijnen en nog veel meer. We hebben de mooiste ornamenten voor jou verzameld. Met deze kerstballen ga jij een spetterend kerstfeest tegemoet. De waterdieren zijn ook erg leuk om cadeau te geven. Een kleurrijke Snoek voor iemand die graag vist. Een prachtige Schelp voor de strandliefhebber en wat dacht je van deze stoere Schildpad? Er is keuze genoeg. 

    Het hele jaar door te bestellen

    Vis niet achter het net en bestel jouw favoriete waterdieren op tijd. Onze bijzondere kerstballen zijn heel het jaar door in onze winkel in Rotterdam en online te koop. Bestel je voor meer dan €50,- dan leveren wij jouw kerstballen gratis aan huis. Voor onze Belgische klanten verzenden wij gratis bij bestellingen vanaf €65,-.

per pagina
Toont 13 - 24 van 429 items
Toont 13 - 24 van 429 items