oxoweb159765
Eten en drinken

Maak je kerstdiner nóg feestelijker

Van het kerstontbijt tot het kerstdiner, lekker en gezellig samen eten en drinken speelt een grote rol bij kerst. Maar natuurlijk ook bij het versieren van de kerstboom. Denk aan de peperkoekmannetjes die je aan je kerstboom kunt hangen, de in veelvuldige vormen bestaande versieringen uit marsepein en chocolad...

Maak je kerstdiner nóg feestelijker

Van het kerstontbijt tot het kerstdiner, lekker en gezellig samen eten en drinken speelt een grote rol bij kerst. Maar natuurlijk ook bij het versieren van de kerstboom. Denk aan de peperkoekmannetjes die je aan je kerstboom kunt hangen, de in veelvuldige vormen bestaande versieringen uit marsepein en chocolade kerstkransjes. Met onze eten en drinken collectie kun je dit echte etenswaar aanvullen met prachtige glazen ornamenten van eten en drinken. Ook kun je met deze kerstballen je kerstdiner extra feestelijk aankleden. De kerstballen uit deze collectie nemen allerlei vormen en kleuren aan. Van een Softijsje in regenboogkleur tot een nagebootste Parma ham, er is echt van alles. Je kunt het ook gezonder houden met Gember, een Citroen of een Ananas. Alle kerstballen zijn uit 100% glas gemaakt en hoogwaardig afgewerkt. Zo zijn ze mond geblazen en met de hand beschilderd. Je kunt ze alleen niet opeten!

Geniet het hele jaar door van je kerstversiering

De meeste kerstballen hebben niet specifiek de kerstsfeer als thema. Hierdoor maken ze niet alleen je kerstboom zeer speciaal, maar hangen ze ook mooi elders in je huis. Zo kun je ze aan een grotere huisplant of boompje hangen en er een fruitboom van maken. Laat je creativiteit gewoon zijn gang gaan. Of verwen je vrienden en dierbaren met deze originele cadeaus. Ken je iemand die graag een drankje drinkt? Dan zal deze persoon zeker blij worden van onze Mini Dranken Set. Voor zoetekauwers zal de Hello Sweetie meer iets zijn. Deze sets bestaan uit kleine kerstballen waardoor ze niet alleen aan een kerstboom mooi hangen, maar ook op andere plaatsen of aan een kleine kunstboom.

Een ideaal bedrijfscadeau of relatiegeschenk

Wil je dit jaar je personeel in de watten leggen of juist je klanten bedanken voor de fijne samenwerking? Ook dan is deze collectie kerstballen en ornamenten wellicht geschikt. Een origineler kerstcadeau kan haast niet en bovendien zijn onze kerstballen betaalbaar. Door de grote variëteit binnen ons aanbod aan thematische kerstballen en ornamenten vind je zeker iets wat bij jouw bedrijf of bij je klanten past. Vind je niet wat je zoekt of heb je vragen over ons aanbod, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag om deze kerst uniek en extra speciaal voor je te maken.

Meer

Eten en drinken  Er zijn 343 producten.

Subcategorieën

  • Groente en Fruit

    Alles voor een gezonde kerst

    Wil je dit jaar graag een gezonde kerst? Kies dan voor onze collectie Groente en Fruit Kerstballen. Hiermee kun je alle kanten op. Uiteraard is het leuk om je kerstboom met deze bijzondere ornamenten te versieren, maar je kunt ze ook ophangen aan een kronkeltak of decoreer er de tafel van het kerstdiner mee. Van Aardbei tot Artisjok en van Ananas tot Avocado, er is voor ieder wat wils. Al kun je niet smullen van dit eten, je kunt er wel jaar in jaar uit van genieten: deze groente en fruit stukken zullen niet over datum gaan.

    Een bijzondere fruitmand

    Je kunt onze groente en fruit kerstballen het hele jaar door bestellen, koop ze voor jezelf of voor een ander. Deze ornamenten zijn erg lief en origineel om cadeau te doen. Zo kun je iemand die ziek is beterschap wensen door hem of haar een bijzondere fruitmand te geven gevuld met prachtige glazen fruitstukken. De ontvanger zal blij verrast zijn met bijvoorbeeld een glazen Kiwi, Banaan, MandarijnAppel en Peer. Bestel je voor meer dan €50,- dan leveren wij jouw kerstballen gratis aan huis. Voor onze Belgische klanten verzenden wij gratis bij bestellingen vanaf €65,-.

  • Hartig
  • Zoet

    Maak je klaar voor een zoete kerst

    Voor alle zoetekauwers hebben we een geweldig aanbod aan kerstballen. Van IJsjes tot Cupcakes, er is voor ieder wat wils. Met deze glazen kerstballen kun je je kerstboom omtoveren tot één grote taart, gevuld met allerlei SoesjesTaartjes en Wafels. De ornamenten zijn ook geschikt om buiten de kerstdagen te gebruiken. Zo is de Beschuit met Muisjes Kerstbal een prachtig en origineel kraamcadeau om te geven. Sowieso zijn deze zoete kerstballen super om cadeau te doen, van dit Gebakje kan de ontvanger blijven genieten. De verschillende IJsjes kerstballen kun je op warme dagen gebruiken als decoratie op een zomers feest en wat dacht je van een verjaardagsslinger van glazen Donuts? Maar wat je ook doet, waarvoor je de ornamenten ook in huis haalt, één ding is zeker: je kunt je klaarmaken voor een zoete kerst. Want ook als je de kerstballen in eerste instantie als decoratie gebruikt, verdienen deze prachtstukken in december natuurlijk alsnog een mooie plek in de kerstboom.

    Het hele jaar door te bestellen

    Deze heerlijke zoete kerstballen zijn op ieder moment van het jaar bij ons te bestellen. Zo kun je verspreid over een langere periode jouw favorieten bij elkaar sparen. Bestel je voor meer dan €50,- dan leveren wij jouw kerstballen gratis aan huis. Voor onze Belgische klanten verzenden wij gratis bij bestellingen vanaf €65,-.

  • Drinken
  • Keukenspullen
per pagina
Toont 337 - 343 van 343 items
Toont 337 - 343 van 343 items