oxoweb159765
Bloemen-planten

Kerstballen en ornamenten met bloemen en planten als motief

Onze collectie van kerstballen en ornamenten voor in de kerstboom wordt ieder jaar groter. Ook motieven van bloemen en planten maken inmiddels deel uit van het kerstbalassortiment van Alles in Wonderland. Door je kerstboom met deze unieke kerstballen te versieren, haal je deze winter de...

Kerstballen en ornamenten met bloemen en planten als motief

Onze collectie van kerstballen en ornamenten voor in de kerstboom wordt ieder jaar groter. Ook motieven van bloemen en planten maken inmiddels deel uit van het kerstbalassortiment van Alles in Wonderland. Door je kerstboom met deze unieke kerstballen te versieren, haal je deze winter de zomer weer terug in huis. Ook kun je bijvoorbeeld je bestaande versiering opvrolijken met deze kleurrijke kerstballen. Denk aan een kerstbal bloem in het roze, rood of geel-paars. Of juist kerstballen van je lievelingsbloem. Zo bieden wij o.a. kerstballen van een roos, viooltje, tulp of cactus. Zelfs een wietblad kerstbal maakt deel uit van deze unieke verzameling kerstballen.

Kwalitatief hoogwaardig en het hele jaar door te gebruiken

De kerstballen van Alles in Wonderland zijn allemaal uit 100% glas gemaakt. Het gaat om kwaliteitsproducten die handmatig geproduceerd worden. Zo wordt het glas met de mond geblazen en ook de beschildering gebeurt per hand. Deze collectie kerstballen en ornamenten voor in de kerstboom hangen natuurlijk niet alleen maar mooi in je kerstboom. Je kunt ze ook perfect gebruiken om andere plaatsen van je woning te versieren. En dit niet enkel tijdens de kerst. Deze kerstbalbloemen en planten bloeien het hele jaar door!

Snelle en betrouwbare levering aan huis in heel Nederland en België

Bij Alles in Wonderland kun je je kerstballen het hele jaar door gemakkelijk via onze webwinkel bestellen. Ze worden dan snel en op een betrouwbare en veilige manier aan huis geleverd. Bestel je voor meer dan €50, dan leveren wij zelfs gratis. Voor onze Belgische klanten geldt dit bij bestellingen van meer dan €65. Het maakt hierbij ook niet uit wat je uit onze webwinkel bestelt. Bekijk hier welke mooie, leuke en kleurrijke producten en gadgets wij allemaal bieden.

Een ideaal cadeau of relatiegeschenk

Onze collecties van thematische kerstballen kunnen ook een uitstekend cadeau zijn of een relatiegeschenk voor je klanten of zakenpartners. Kom je ieder jaar met zo’n uniek en leuk relatiegeschenk, dan beginnen je klanten er al snel naar uit te kijken. Een mooie en originele manier om je klanten aan je te binden dus. De kerstballen en ornamenten voor in de kerstboom zijn bij Alles in Wonderland heel betaalbaar. Daarom zijn ze geschikt als je je personeel of je collega’s deze kerst eens extra wilt verwennen. Heb je hier nog vragen over, dan kun je gerust contact met ons opnemen.

Meer

Bloemen-planten  Er zijn 88 producten.

per pagina
Toont 85 - 88 van 88 items
Toont 85 - 88 van 88 items