oxoweb159765
Girls Only

Girls Only kerstballen en ornamenten voor in de kerstboom

Emancipatie hoeft niet bij een kerstboom op te houden. Zeker niet als je kijkt naar onderstaande collectie van kerstballen en ornamenten voor in de kerstboom met Girls Only als thema. Haal de vrouwelijkheid van je kerstboom naar voren met een kerstbal gouden lippen of de kerstbal met hoge...

Girls Only kerstballen en ornamenten voor in de kerstboom

Emancipatie hoeft niet bij een kerstboom op te houden. Zeker niet als je kijkt naar onderstaande collectie van kerstballen en ornamenten voor in de kerstboom met Girls Only als thema. Haal de vrouwelijkheid van je kerstboom naar voren met een kerstbal gouden lippen of de kerstbal met hoge hak in het goud. Zelfs een damestas kerstbal kun je hier vinden.

Maar deze collectie kerstballen heeft niet alleen maar met emancipatie te maken. Misschien is deze kerst wel de eerste kerst die je samen met je grote liefde viert. Of juist de vijfde of tiende kerst. Wellicht hebben jullie elkaar ooit op een kerstfeest leren kennen? Of wil je gewoon je grote liefde met een romantische kerstavond verrassen? Ook hiervoor heeft deze collectie de juiste kerstballen. Denk aan de kerstbal Love, het gouden hart of de bijzondere kerstbal sleutel van mijn hart. Met de kerstbal vrouw in corset of man in string kun je jullie kerstavond zelfs een spannend tintje geven.

Een leuk en origineel cadeau

En als je deze kerst niet samen kunt vieren met je grote liefde, dan kun je nog altijd je liefde bewijzen door deze kerstballen cadeau te geven. Je kunt er vrijwel zeker van zijn dat je geliefde dit cadeau nooit had verwacht en op kerstavond alleen maar aan jou denkt. Ook in deze collectie vind je allerlei verschillende kleuren kerstballen en verschillende vormen. Wil je niet meteen een hele collectie Girls Only kerstballen aan je kerstboom hangen, dan vind je zeker verschillende kerstballen die qua kleur en vorm perfect bij je al bestaande collectie kerstballen en kerstversiering passen. En zeg nou eens zelf, een kerstbal hartje met vleugels hangt toch ook nog na de kerst mooi in je huis. Liefde is immers tijdloos en deze collectie kerstballen zijn dat ook. De driedelige set “Oeh La La” is na de kerst bijvoorbeeld een perfecte versiering voor je make-up tafel of slaapkamer.

Kerstballen van hoge kwaliteit, het hele jaar door te bestellen

Ook bij deze collectie gaat het om echte kerstballen. Dit wil zeggen dat ze allemaal uit 100% glas gemaakt zijn. De unieke glasvormen worden allemaal met de mond geblazen en ook de decoratie en beschildering van de kerstballen gebeurt met de hand.

Meer

Girls Only  Er zijn 80 producten.

per pagina
Toont 1 - 12 van 80 items
Toont 1 - 12 van 80 items