oxoweb159765
Groente en Fruit

Alles voor een gezonde kerst

Wil je dit jaar graag een gezonde kerst? Kies dan voor onze collectie Groente en Fruit Kerstballen. Hiermee kun je alle kanten op. Uiteraard is het leuk om je kerstboom met deze bijzondere ornamenten te versieren, maar je kunt ze ook ophangen aan een kronkeltak of decoreer er de tafel van het kerstdiner mee. Van Aard...

Alles voor een gezonde kerst

Wil je dit jaar graag een gezonde kerst? Kies dan voor onze collectie Groente en Fruit Kerstballen. Hiermee kun je alle kanten op. Uiteraard is het leuk om je kerstboom met deze bijzondere ornamenten te versieren, maar je kunt ze ook ophangen aan een kronkeltak of decoreer er de tafel van het kerstdiner mee. Van Aardbei tot Artisjok en van Ananas tot Avocado, er is voor ieder wat wils. Al kun je niet smullen van dit eten, je kunt er wel jaar in jaar uit van genieten: deze groente en fruit stukken zullen niet over datum gaan.

Een bijzondere fruitmand

Je kunt onze groente en fruit kerstballen het hele jaar door bestellen, koop ze voor jezelf of voor een ander. Deze ornamenten zijn erg lief en origineel om cadeau te doen. Zo kun je iemand die ziek is beterschap wensen door hem of haar een bijzondere fruitmand te geven gevuld met prachtige glazen fruitstukken. De ontvanger zal blij verrast zijn met bijvoorbeeld een glazen Kiwi, Banaan, MandarijnAppel en Peer. Bestel je voor meer dan €50,- dan leveren wij jouw kerstballen gratis aan huis. Voor onze Belgische klanten verzenden wij gratis bij bestellingen vanaf €65,-.

Meer

Groente en Fruit  Er zijn 44 producten.

per pagina
Toont 37 - 44 van 44 items
Toont 37 - 44 van 44 items