oxoweb159765
Zaden

Met de Biologische Zaden van De Bolster haal je de beste zaden in huis die je je kunt wensen. Allemaal biologisch gekweekt dus supergezond voor mens en natuur. Want voor het produceren van zaad zijn uiteraard heel veel planten nodig. Je kan je voorstellen wat een paradijs al die biologische bloemen bij elkaar moeten zijn voor alle bijen en vlind...

Met de Biologische Zaden van De Bolster haal je de beste zaden in huis die je je kunt wensen. Allemaal biologisch gekweekt dus supergezond voor mens en natuur. Want voor het produceren van zaad zijn uiteraard heel veel planten nodig. Je kan je voorstellen wat een paradijs al die biologische bloemen bij elkaar moeten zijn voor alle bijen en vlinders! Om dat paradijs in je eigen tuin na te bootsen plant je gewoon verschillende, uit zaad opgekweekte planten, in je tuin bij elkaar! Gebruik daarna uiteraard ook geen chemische bestrijdingsmiddelen; dat er soms een plant wordt opgegeten is dan maar zo. Er blijft nog genoeg moois over! 

Goed voor de bijen

In het verleden dachten we dat wanneer we maar veel soorten planten in onze tuin zouden zetten dat dit goed voor de bijen zou zijn. Zeker wanneer de planten ook nog eens bekend staan om bijenplant. Helaas weten we inmiddels dat veel van de aangeboden zomerplanten zo vol gif zitten dat de hersenen van bijen worden aangetast en zij hun oriëntatievermogen kwijtraken. Dit is één van de redenen dat het zo belangrijk is om biologische planten en zaden te gebruiken. Dus redt de bij door thuis te beginnen; koop alleen nog maar biologisch gekweekte planten en zaden voor een gezonde wereld.

Meer

Zaden  Er zijn 139 producten.

Subcategorieën

  • Bloemenzaden

    Prachtige biologische bloemenzaden van De Bolster. We hebben bloemen in de mooiste kleuren. Met de zaden kun je bijvoorbeeld een prachtige pluktuin maken, zodat je de bloemen uit je tuin ook thuis neer kunt zetten. Met de zaden van De Bolster kun je alle kanten op. Op de zakjes staat altijd precies aangegeven wanneer je de zaden kunt planten en of dit gelijk in de volle grond moet, of dat je ze eerst al kan voorzaaien onder glas. Wanneer je alle zaadjes los in een zaaibakje zet zie je natuurlijk wel beter wat er uit het zaadje groeit, maar het kost ook meer tijd. Het is maar net hoeveel tijd je aan het tuinieren kunt en wilt besteden. De bloemenzaden zijn ook erg geschikt om cadeau te doen!

  • Groentezaden

    Kweek je eigen biologische groente met de biologische groentezaden van De Bolster. Hiermee kun je bijvoorbeeld je eigen moestuin beginnen. De Bolster biedt een breed aanbod van gewassen en rassen aan. Door veel energie te stoppen in het ontwikkelen en veredelen (selecteren van planten met de beste erfelijke eigenschappen) van nieuwe rassen willen zij de biologische sector helpen om zich verder te ontwikkelen. Dit doen ze in eerste instantie voor de biologische land- en tuinbouw, maar de hobby-tuinier kan hier wel zijn voordeel mee doen. Op deze pagina vind je alle soorten groentezaden die we verkopen in onze Bloembinderij.

  • Kruidenzaden

    Kruiden maken een maaltijd helemaal af. Hoe leuk is dat je met de zaden van De Bolster je eigen kruiden kunt zaaien? De zaden zijn ook nog eens 100% biologisch. Er wordt geen gebruik gemaakt van kunstmatige meststoffen of bestrijdingsmiddelen en zijn ze volledig vrij van Genetische Modificatie (GMO). Puur natuur dus! Dat is goed voor het milieu én voor jezelf. Op deze pagina vind je alle soorten kruidenzaden die we verkopen in onze Bloembinderij.

per pagina
Toont 1 - 12 van 139 items
Toont 1 - 12 van 139 items