oxoweb159765

Product filter

Geactiveerde filters:
Beschikbaar v
Staat v
Kids

Wij kunnen ons best voorstellen dat je niet om de haverklap een gaatje boort voor een fotolijst of poster, en dat je het liefst kiest voor muurdecoratie die je ook zonder problemen weer kunt verwijderen. Zonder dat je dan lelijke gaten of lijmresten achterlaat natuurlijk! Alles in Wonderland biedt jou de beste oplossing als het gaat om decoratie...

Wij kunnen ons best voorstellen dat je niet om de haverklap een gaatje boort voor een fotolijst of poster, en dat je het liefst kiest voor muurdecoratie die je ook zonder problemen weer kunt verwijderen. Zonder dat je dan lelijke gaten of lijmresten achterlaat natuurlijk! Alles in Wonderland biedt jou de beste oplossing als het gaat om decoratie voor je kinderkamer: muurstickers! Op deze pagina vind je stickers met allerlei thema’s: van dieren tot voertuigen, van iconische figuren tot het alfabet. Bestel je favoriete muurstickers zodat je op korte termijn al aan de slag kunt met decoreren!

Bevestig de stickers geheel naar wens

De meeste muursticker sets bestaan uit een aantal losse stickers. Dit geeft jou extra ruimte om zelf een compositie te creëren! Moet het olifantje op de deur en wil je het tijgertje boven het bed? Geen enkel probleem. Bestel de muurstickers voor je eigen kids of geef het cadeau op een verjaardag of een andere bijzondere gelegenheid! De stickers zijn de eerste keer gemakkelijk te verplaatsen. Ideaal als je zoon of dochter nog wel eens van gedachten verandert. Wanneer je kind toe is aan iets anders, zijn de stickers zo verwijderd.

De leukste items voor in en rond het huis

Naast muurstickers voor kids vind je ook voldoende exemplaren voor volwassenen op onze website. Ideaal, zo kun je in huis meerdere ruimtes tegelijk opvrolijken! Bij Alles in Wonderland zorgen we graag voor een breed assortiment, dat continu wordt aangevuld met de leukste items. Je profiteert daarbij altijd van snelle en voordelige verzending. Heb je vragen over bepaalde artikelen, of bijvoorbeeld over één van de muursticker sets die je in ons aanbod hebt gezien? Neem dan gerust even contact op! Onze medewerkers staan graag voor je klaar met antwoord en advies.

Meer

Kids  Er zijn 4 producten.

per pagina
Toont 1 - 4 van 4 items
Toont 1 - 4 van 4 items