oxoweb159765

Product filter

Geactiveerde filters:
Staat v
Overig

Opgepast: in de categorie wonen > overig kom je echt van álles tegen! Van prachtige woonkussens tot flamingolampjes voor aan de muur, van stijlvolle gieters tot slimme wijnkoelers: alles wat je nodig hebt om jouw woning op te vrolijken of om de dagelijkse dingen leuker te maken. Het zijn bovendien niet alleen producten die leuk zijn om voor jeze...

Opgepast: in de categorie wonen > overig kom je echt van álles tegen! Van prachtige woonkussens tot flamingolampjes voor aan de muur, van stijlvolle gieters tot slimme wijnkoelers: alles wat je nodig hebt om jouw woning op te vrolijken of om de dagelijkse dingen leuker te maken. Het zijn bovendien niet alleen producten die leuk zijn om voor jezelf te kopen, het zijn ook nog eens toffe cadeaus! Kijk gerust eens rond in ons assortiment. Wil je sneller vinden waar je naar op zoek bent? Gebruik dan de filters aan de linkerkant van deze pagina, waarbij je direct zoekt op een merk, kleur, print of prijs.

Flat Flowers: prachtige bloemen die niet vergaan!

Wil jij letterlijk je kantoor, keuken of slaapkamer opfleuren? Bekijk dan eens de ‘flat flowers in ons aanbod! Deze producten, met hun toepasselijke naam, zorgen werkelijk voor een instant verbetering van de sfeer in huis. Het zijn raamstickers die eruitzien als boeketten, waarbij je kunt kiezen uit allerlei soorten bloemen. Ga bijvoorbeeld voor de kleurrijke papavers, een romantische rozenmix, Hollandse tulpen of prachtige dahlia’s! Wil je een boeketje geven dat langer blijft staan dan een weekje, dan zit je goed met deze vrolijke productenreeks.

Natuurlijk vind je naast de Flat Flowers nog veel meer grappige en praktische eyecatchers in ons assortiment.

Bestel je favoriete woonartikelen bij Alles in Wonderland

Wil je je huis zo snel mogelijk een make-over geven? Dat kan, als je bestelt bij Alles in Wonderland! Bestel de woonartikelen die passen bij jouw visie, en wij zorgen ervoor dat je ze zo snel mogelijk bij je thuis ontvangt. Jij kunt dan meteen aan de slag met het omtoveren van je woning. Bij Alles in Wonderland krijg je bovendien te maken met voordelige verzendkosten. Plaats je een bestelling ter waarde van meer dan 50 euro? Dan nemen wij de bezorgkosten voor onze rekening. Heb je vragen over ons assortiment, of over het bestellen? Neem dan gerust even contact met ons op!

Meer

Overig  Er zijn 198 producten.

per pagina
Toont 1 - 12 van 198 items
Toont 1 - 12 van 198 items