oxoweb159765

Product filter

Geactiveerde filters:
Staat v
Tijdschriften/kaartenrekken

Lezen is heerlijk, maar laten we eerlijk zijn: die stapel tijdschriften, dat is toch overal een doorn in het oog? Je wil ze niet op tafel, niet op de bank of op de grond, en weggooien is ook zonde. Wat is dan de beste oplossing? Bij Alles in Wonderland hebben we er goed over nagedacht. Bij ons vind je dan ook verschillende tijdschriftenrekken en...

Lezen is heerlijk, maar laten we eerlijk zijn: die stapel tijdschriften, dat is toch overal een doorn in het oog? Je wil ze niet op tafel, niet op de bank of op de grond, en weggooien is ook zonde. Wat is dan de beste oplossing? Bij Alles in Wonderland hebben we er goed over nagedacht. Bij ons vind je dan ook verschillende tijdschriftenrekken en kaartenrekken, zodat je alle tijdschriften en kaarten die je krijgt nog een tijdje kunt bewaren. Handig voor jou, en het ziet er ook nog eens leuk uit! Bekijk hier het assortiment en kijk intussen vast om je heen, zodat je weet waar je straks het tijdschriftenrek kunt ophangen.

Waar ben je naar op zoek?

Lees jij je een ongeluk, en wil je daarom een zo groot mogelijke opberger voor je tijdschriften? Of zijn het bij jou vooral de tv gids en de modecatalogus, en zoek je daar een plekje voor? Hoeveel bladen je ook wil opbergen, wij hebben er de juiste rekken voor. Je kunt voor staande rekken kiezen, die je bijvoorbeeld op tafel of op het aanrecht plaatst, maar je kunt ook een tijdschriftenrek aanschaffen voor aan de muur. Kortom, er is altijd een rek dat bij jou en je interieur past.

Ook leuk als cadeau

Een tijdschriften- of kaartenrek is niet alleen handig voor jezelf, je kunt het ook nog eens cadeau doen. Geef het bijvoorbeeld voor een bijzondere verjaardag of jubileum, met iemands favoriete bladen erin! Of bundel kaartjes van vrienden en familie, en geef dat in een passend rek cadeau. Bestel je bij Alles in Wonderland, dan heb je de artikelen in ieder geval zo snel mogelijk in huis. We verzenden tegen een aantrekkelijk tarief, en als je een bestelling plaatst ter waarde van 50 euro of meer is thuisbezorgen zelfs gratis! Heb je nog vragen over ons assortiment, of over het bestellen? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Meer

Tijdschriften/kaartenrekken  Er zijn 8 producten.

per pagina
Toont 1 - 8 van 8 items
Toont 1 - 8 van 8 items