oxoweb159765

Product filter

Geactiveerde filters:
Beschikbaar v
Staat v
Fabrikant v
Miho kleurrijke mdf-figuren

Krijg jij altijd complimenten van je visite, omdat je inrichting zo kleurrijk is? Omdat jouw decoratie nét iets gekker is dan dat van anderen? Dan zit je helemaal goed op deze pagina, met de ‘Unexpected design’ items van het Italiaanse merk Miho. Deze collectie bestaat uit onder andere prachtige vogelhuisjes, vogels en hertenkoppen. Geen opgezet...

Krijg jij altijd complimenten van je visite, omdat je inrichting zo kleurrijk is? Omdat jouw decoratie nét iets gekker is dan dat van anderen? Dan zit je helemaal goed op deze pagina, met de ‘Unexpected design’ items van het Italiaanse merk Miho. Deze collectie bestaat uit onder andere prachtige vogelhuisjes, vogels en hertenkoppen. Geen opgezette dieren of foute pluchen beesten, maar bijzondere creaties van gerecycled mdf! Alle producten worden als bouwpakketje aangeleverd, maar je hebt geen lijm of andere gereedschappen nodig om ze in elkaar te zetten. Bekijk hier het assortiment en laat je verbazen door al het gaafs dat je met mdf kunt doen!

Unieke items, geschikt voor iedere ruimte

Onze huidige collectie van Miho bestaat uit tientallen unieke, kleurrijke items die je eigenlijk overal in huis kunt ophangen. Hang bijvoorbeeld grote bloemen boven je bank of bed, of benut een leeg plekje door er een bontgekleurde hertenkop te bevestigen! De MDF figuren zijn uiterst gemakkelijk in elkaar te zetten, met de bijgeleverde elastiekjes. Ook de verpakking van de Miho producten is zo efficiënt mogelijk, waardoor je niet continu met verpakkingsmateriaal blijft zitten of veel weg moet gooien. De inkt die wordt gebruikt om de figuurtjes te kleuren is niet giftig, en er is zoveel mogelijk gekozen voor milieuvriendelijke materialen.

Bestel je Miho decoratie bij Alles in Wonderland

Wie wil het niet, een Miho aan de muur? Deze producten zijn niet alleen geweldig als je zelf je interieur eens wilt opfleuren, maar je kunt ze ook uitstekend cadeau geven. Lees bij ieder product over de materialen, de verpakking en de afmetingen. Heb je daarna nog vragen, of wil je graag iets meer weten over het assortiment? Neem dan gerust eens contact met ons op. We staan graag voor je klaar met antwoord en advies. Ben je eens in de buurt van Rotterdam, loop dan ook eens binnen in onze fysieke winkel om de producten in het echt te bekijken.

Meer

Miho kleurrijke mdf-figuren  Er zijn 4 producten.

per pagina
Toont 1 - 4 van 4 items
Toont 1 - 4 van 4 items