oxoweb159765
Dinosaurus speelgoed

Bijna iedere jongen gaat in zijn leven wel eens een ‘dino fase’ door, en wij kunnen ons voorstellen dat dat ook best geldt voor een aantal meiden! Zeg nu zelf, dinosaurussen zijn toch gewoon cool? Dino’s zijn natuurlijk al miljoenen jaren niet meer op aarde aanwezig, maar nog altijd is de mensheid enorm gefascineerd door de nalatenschap van deze...

Bijna iedere jongen gaat in zijn leven wel eens een ‘dino fase’ door, en wij kunnen ons voorstellen dat dat ook best geldt voor een aantal meiden! Zeg nu zelf, dinosaurussen zijn toch gewoon cool? Dino’s zijn natuurlijk al miljoenen jaren niet meer op aarde aanwezig, maar nog altijd is de mensheid enorm gefascineerd door de nalatenschap van deze enorme reptielen. Op deze pagina vind je allerlei dinosaurus speelgoed: van stickers en stempels tot complete bouwpakketten. Wil je je kind meer leren over de dinosaurus, maar wel spelenderwijs? Shop dan nu bij Alles in Wonderland!

Stickers, stempels, bouwsets: welk dino product past bij je kind?

Wil je de kamer van je kind versieren in dino stijl? Dan vind je hier stoere maar schattige muurstickers, ideaal voor kids die van dino’s houden maar de ‘echte’ nog iets te spannend vinden. Is je kind al iets ouder en wil je samen aan een project beginnen? Dan is een dinosaurus bouwpakket wellicht een goed idee. Neem bijvoorbeeld het pakket 'Brachiosaurus'. Dit is een ideale set voor kinderen die het opgraven van skeletten super interessant vinden, en die graag eens in de huid willen kruipen van een echte archeoloog. Waarom een speelgoed dinosaurus kopen, als je een zo goed als echte kunt opgraven? In een bouwpakket vind je een pleisterblok en verschillende accessoires, zodat je kind zelf de botjes ‘opgraaft’. Vervolgens maak je er natuurlijk nog een hele dinosaurus van, door het geheel in elkaar te zetten.

Eenvoudig bestellen bij Alles in Wonderland

Wil jij graag een dino liefhebber blij maken, met dinosaurus speelgoed of decoratie? Dan helpen we je graag verder. Bij Alles in Wonderland verkopen we alleen producten van de beste kwaliteit, waarbij je profiteert van lage verzendkosten en een snelle levertijd. In ons assortiment vind je bovendien nog veel meer betaalbare, hippe producten voor de jongere generatie. Denk aan spelletjes, puzzels, eetgerei, houten speelgoed en nog veel meer! Heb je vragen over de producten, of over Alles in Wonderland zelf? Laat het dan gerust even weten!

Meer

Dinosaurus speelgoed  Er zijn 32 producten.

per pagina
Toont 25 - 32 van 32 items
Toont 25 - 32 van 32 items