oxoweb159765
Muurstickers

Een ruimte in één keer omtoveren tot een warme, vrolijke of speelse ruimte? Ga voor een muursticker! Je denkt misschien dat muurstickers alleen leuk zijn voor de kinderkamer, maar niets is minder waar. Natuurlijk vind je bij ons vrolijke prinsessenstickers, kleefraketten en plakdieren, maar je kunt hier net zo goed muurstickers kopen die uitstek...

Een ruimte in één keer omtoveren tot een warme, vrolijke of speelse ruimte? Ga voor een muursticker! Je denkt misschien dat muurstickers alleen leuk zijn voor de kinderkamer, maar niets is minder waar. Natuurlijk vind je bij ons vrolijke prinsessenstickers, kleefraketten en plakdieren, maar je kunt hier net zo goed muurstickers kopen die uitstekend geschikt zijn voor volwassenen. Kies bijvoorbeeld voor mooie bloemen, Keith Haring figuren, een auto of een aantrekkelijke pin-up! Kortom, genoeg te kiezen en voor ieder wat wils. Welke muursticker wil jij graag in huis ophangen?

Eenvoudig te bevestigen en verwijderen

Onze stickers, bijvoorbeeld de muurstickers voor de kinderkamer, zijn ideaal als je een kamer direct een andere look wil geven. Heb je een saaie witte muur die wel iets vrolijks kan gebruiken? De stickers zijn gemakkelijk te bevestigen, maar je haalt ze later net zo eenvoudig weer weg. Je hoeft dus niet met krabbers of chemische middelen aan de slag als je over een tijdje graag wilt wisselen van muurdecoratie. Alles in Wonderland biedt muurstickers in verschillende formaten: je kunt bijvoorbeeld kiezen voor één grote sticker, maar we verkopen ook veel setjes die bestaan uit meerdere losse stickers. Zo is het ook mogelijk om op de kamer van je kids een heel eigen verhaal te maken, met alle losse figuurtjes.

De leukste muurstickers online bestellen

Muurstickers bestellen is bij Alles in Wonderland heel eenvoudig. Met slechts enkele klikken heb je je bestelling geplaatst, vervolgens zorgen wij ervoor dat je deze zo snel mogelijk in huis hebt. Bestel je producten met een totale waarde van 50 euro of meer? Dan betalen wij je verzendkosten! Neem gerust even contact met ons op als je vragen hebt, over ons assortiment of over het bestellen. We helpen je graag.

Meer

Muurstickers  Er zijn geen producten in deze categorie

Subcategorieën

  • Home

    Muurstickers kunnen iedere kamer in je woning opvrolijken of een andere uitstraling geven. Je laat met een muursticker echt zien wat jíj mooi vindt en wat je graag om je heen wil hebben. Voorbeeld: in ons assortiment op deze pagina vind je bamboe muurstickers, en veel verschillende soorten bloemen. Hou jij van de natuur of word je gewoon heel vrolijk van bloemen? Dan zijn dat ideale stickers voor in je woonkamer, keuken, werkruimte of slaapkamer. Bekijk het aanbod hier en shop je favoriete producten bij Alles in Wonderland!

    Stel zelf je ideale compositie samen!

    Het leuke aan de muurstickers in deze categorie is dat je ze voor een groot deel alsnog zelf kunt vormgeven. Neem nu de bloemenstickers: de steeltjes en de blaadjes zijn aparte stickers, zodat je zelf een compositie maakt die bij je past! Als je wil hoef je ze niet eens allemaal bij elkaar te plakken, je kunt gerust de bloemen verdelen over de hele ruimte. Plak ze op een gladde muur, een deur, een meubelstuk of bijvoorbeeld op je koelkast! De stickers kunnen de eerste keer makkelijk worden verplaatst en zijn later ook eenvoudig te verwijderen.

    Ook leuk om cadeau te geven

    De muurstickers in deze categorie zijn niet alleen ideaal om voor jezelf te kopen, het zijn ook nog eens perfecte cadeaus! Ken je bijvoorbeeld iemand die net in een studentenhuis is gaan wonen, of iemand die net een eigen huisje heeft gekregen? Dan kun je deze stickers heel goed meenemen als housewarming cadeau. Bloemen, Babushka’s, bamboe, inktspetters, cartoons, auto’s en nog veel meer: voor ieder wat wils bij Alles in Wonderland! Heb je vragen over onze muurstickers, of over andere producten in onze categorie? Neem dan gerust even contact met ons op, onze medewerkers helpen je graag verder.

  • Collectors

    Er zijn mensen met een zeer uitgesproken smaak, mensen die ergens helemaal gek van zijn. Van Marilyn Monroe bijvoorbeeld, of van Vespa scooters. Het leuke van ergens helemaal gek van zijn, is dat je de kans kunt grijpen om je hele huis in stijl te decoreren. En laten we daar bij Alles in Wonderland nu net álles van begrijpen. Op deze pagina vind je ons huidige aanbod muurstickers voor echte verzamelaars en liefhebbers. Om die collectie compleet te maken, of om nóg meer uit te dragen wat jij cool vindt.

    Looney Tunes muurstickers en meer

    Ah, heerlijke nostalgie, die Looney Tunes. Ben jij altijd al verzot geweest op Tweety, of vind je de stickers gewoon leuk voor op de kamer van je kids? Dan bieden wij jou de Looney Tunes muurstickers! Deze stickers zijn handig verpakt per twee vellen. Het zijn bovendien allemaal aparte stickers, zodat je Bugs, Daffy en hun vriendjes gemakkelijk plaatst zoals je dat zelf voor ogen hebt. Je kunt de muurstickers natuurlijk op je (gladde) muur aanbrengen, maar ze zijn ook heel geschikt voor meubels, deuren en bijvoorbeeld je koelkast. Welke stickers je ook kiest, ze zijn de eerste keer makkelijk te verplaatsen en je kunt ze eenvoudig verwijderen als dat nodig is.

    Vind ons uitgebreide aanbod online en in de fysieke winkel

    Bij Alles in Wonderland zorgen we graag voor een zeer uiteenlopend assortiment waar iedereen mee uit de voeten kan. Of je nu op zoek bent naar kleine meubels, gadgets, tassen of (muur)stickers: online shoppen is nog nooit zo leuk geweest? Ben je wel eens in de buurt van Rotterdam? Kom dan ook gerust eens langs in onze fysieke winkel, aan de Bergselaan 295-301a! Daar vind je deze geweldige artikelen natuurlijk ook. Heb je vragen over ons assortiment muurstickers, of over andere items uit onze webshop? Neem dan even contact op, onze medewerkers helpen je graag verder.

  • Kids

    Wij kunnen ons best voorstellen dat je niet om de haverklap een gaatje boort voor een fotolijst of poster, en dat je het liefst kiest voor muurdecoratie die je ook zonder problemen weer kunt verwijderen. Zonder dat je dan lelijke gaten of lijmresten achterlaat natuurlijk! Alles in Wonderland biedt jou de beste oplossing als het gaat om decoratie voor je kinderkamer: muurstickers! Op deze pagina vind je stickers met allerlei thema’s: van dieren tot voertuigen, van iconische figuren tot het alfabet. Bestel je favoriete muurstickers zodat je op korte termijn al aan de slag kunt met decoreren!

    Bevestig de stickers geheel naar wens

    De meeste muursticker sets bestaan uit een aantal losse stickers. Dit geeft jou extra ruimte om zelf een compositie te creëren! Moet het olifantje op de deur en wil je het tijgertje boven het bed? Geen enkel probleem. Bestel de muurstickers voor je eigen kids of geef het cadeau op een verjaardag of een andere bijzondere gelegenheid! De stickers zijn de eerste keer gemakkelijk te verplaatsen. Ideaal als je zoon of dochter nog wel eens van gedachten verandert. Wanneer je kind toe is aan iets anders, zijn de stickers zo verwijderd.

    De leukste items voor in en rond het huis

    Naast muurstickers voor kids vind je ook voldoende exemplaren voor volwassenen op onze website. Ideaal, zo kun je in huis meerdere ruimtes tegelijk opvrolijken! Bij Alles in Wonderland zorgen we graag voor een breed assortiment, dat continu wordt aangevuld met de leukste items. Je profiteert daarbij altijd van snelle en voordelige verzending. Heb je vragen over bepaalde artikelen, of bijvoorbeeld over één van de muursticker sets die je in ons aanbod hebt gezien? Neem dan gerust even contact op! Onze medewerkers staan graag voor je klaar met antwoord en advies.