oxoweb159765

Product filter

Geactiveerde filters:
Staat v
Model Auto's

De modelauto’s in de webshop van Alles in Wonderland zijn niet alleen leuk voor de kleine kinderen, maar eigenlijk ook voor de iets grotere kinderen. Ze zijn uitstekend geschikt om mee te spelen, maar we kunnen ons goed voorstellen dat er mensen zijn die een Mini Cooper of een oude Volkswagen bus aan hun collectie toe willen voegen. De meeste mo...

De modelauto’s in de webshop van Alles in Wonderland zijn niet alleen leuk voor de kleine kinderen, maar eigenlijk ook voor de iets grotere kinderen. Ze zijn uitstekend geschikt om mee te spelen, maar we kunnen ons goed voorstellen dat er mensen zijn die een Mini Cooper of een oude Volkswagen bus aan hun collectie toe willen voegen. De meeste model auto’s in deze categorie zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat er altijd een versie tussen zit die bij je past. Alle auto’s op deze pagina zijn overigens voorzien van een pull back motor. Kortom: trek het autootje naar achteren als het op de grond staat, en laat los! Vooral erg leuk voor de kleintjes.

Kwalitatief hoogwaardige modelauto’s van Welly

De modelauto’s van Alles in Wonderland zijn allemaal van het merk Welly. Welly is een Chinese producent, gevestigd in Hong Kong. Het bedrijf heeft meer dan dertig jaar ervaring met het maken van perfecte miniaturen van bekende auto’s. Leuk voor jong en oud! De modelauto’s zijn gelicenseerd door officiële merken, zoals Volkswagen, Mercedes en BMW. Ze zijn hartstikke leuk om cadeau te geven aan jongens of meisjes die graag door de kamer racen met hun auto’s, maar ook mensen met een Oldtimer verzameling worden er erg blij van. Aan wie geef jij een Welly modelauto cadeau?

Tijdloos speelgoed voor jong en oud

Een speelgoed auto wordt al tientallen jaren beschouwd als geschikt cadeau. Speelden we er vroeger tenslotte allemaal niet mee? De details van de Welly miniaturen maken het avontuur levensecht, en prikkelen de fantasie van je kids. Wil je een modelauto bestellen, dan profiteer je altijd van lage verzendkosten en een snelle verzending. Bekijk ook eens de andere producten in de categorie ‘kinderen’, je vindt ongetwijfeld nog veel meer leuke spullen. Heb je vragen over ons assortiment, of over Alles in Wonderland zelf? Neem dan gerust even contact op! We helpen je graag verder.

Meer

Model Auto's  Er zijn 28 producten.

per pagina
Toont 1 - 12 van 28 items
Toont 1 - 12 van 28 items