oxoweb159765

Product filter

Geactiveerde filters:
Staat v
Kleine meubels

‘Bigger is better’, zeggen ze soms wel eens. Nou, Alles in Wonderland bewijst jou graag het tegendeel! Op deze pagina vind je prachtige meubels, klein van stuk maar met een geweldige uitstraling. Mis jij iets in je woon- werk of slaapkamer, maar kun je niet helemaal zeggen wat dat dan is? Bekijk dan eens de nachtkastjes, stoelen en andere kleine...

‘Bigger is better’, zeggen ze soms wel eens. Nou, Alles in Wonderland bewijst jou graag het tegendeel! Op deze pagina vind je prachtige meubels, klein van stuk maar met een geweldige uitstraling. Mis jij iets in je woon- werk of slaapkamer, maar kun je niet helemaal zeggen wat dat dan is? Bekijk dan eens de nachtkastjes, stoelen en andere kleine meubels op deze pagina. Grote kans dat jij bij dat ene product direct dat ‘ja!’ gevoel krijgt. Bij Alles in Wonderland houden we van alles wat opvalt. Dat is goed terug te zien aan de artikelen in ons huidige aanbod. Heb je vragen over een bepaald product? Neem dan gerust even contact met ons op!

Klein meubel kan een groot verschil maken...

Kleine meubels zijn bedoeld om je bestaande interieur te complementeren, of juist een heel andere twist te geven. Wanneer je vooral wit en grijs in je woonkamer hebt gebruikt en je zet er ineens een knalgeel bijzettafeltje neer, heeft dat gelijk een zichtbaar effect. Je kunt ook juist voor een wat neutraler tafeltje gaan, als je verder al gebruik hebt gemaakt van spetterende kleuren. Kortom, je kunt met een klein meubeltje een groot effect bereiken. Bij Alles in Wonderland zorgen we graag voor een divers, kleurrijk aanbod, dat je niet alleen online vindt, maar ook in onze Rotterdamse vestiging.

Bestel jouw favoriete producten bij Alles in Wonderland

Je vindt in ons huidige aanbod niet alleen stoeltjes en (bijzet)tafeltjes, maar ook andere kleine meubels die je een plekje kunt geven in je inrichting. Bijzondere ronde spiegels bijvoorbeeld, of een kleurrijk sleutelkastje. We bieden niet alleen producten die mooi staan in je eigen woning, het zijn ook nog eens prachtige meubelstukken om cadeau te doen! Neem gerust een kijkje en laat het ons weten als je vragen hebt. Wat je ook bestelt, we zorgen altijd voor een snelle verzending en voordelige levering. Is het totaalbedrag van jouw bestelling meer dan 50 euro? Dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.

Meer

Kleine meubels  Er zijn 4 producten.

per pagina
Toont 1 - 4 van 4 items
Toont 1 - 4 van 4 items