oxoweb159765
Hippe Herensokken

Sokken zijn vaak wel het meest comfortabele onderdeel van je outfit, zelfs als je in je strakke pak naar kantoor moet. Toch? Reden genoeg om helemaal los te gaan, en te kiezen voor bijzondere herensokken! In ons assortiment vind je allerlei soorten en maten herensokken, met pakkende teksten, vrolijke kleurtjes en opvallende patronen. Je eigen st...

Sokken zijn vaak wel het meest comfortabele onderdeel van je outfit, zelfs als je in je strakke pak naar kantoor moet. Toch? Reden genoeg om helemaal los te gaan, en te kiezen voor bijzondere herensokken! In ons assortiment vind je allerlei soorten en maten herensokken, met pakkende teksten, vrolijke kleurtjes en opvallende patronen. Je eigen stijl laten zien is nog nooit zo leuk en makkelijk geweest. Sokken met teksten, golfsokken, zondagsokken of zelfs videogame-sokken: er is altijd een paar dat bij je past! Vanwege de grote elasticiteit kunnen de sokken worden gedragen vanaf maat 39 t/m 45. Je hoeft dus geen specifieke maat te bestellen.

Weg met die saaie, effen sokken!

Zwarte en grijze sokken: ze staan overal bij, maar je vindt er vaak maar eentje weer terug na het uitpakken van de wasmachine. Handig ook, als je kind of partner óók zulke zwarte sokken heeft! Kies bij Alles in Wonderland voor een lekker opvallend paar, zodat je zeker weet dat je je sokken altijd terugvindt. Niet alleen zijn ze leuk om voor jezelf te kopen, ze fungeren ook nog eens uitstekend als cadeautje! Heb jij iemand in je vriendengroep die altijd in is voor een geintje, of ken je iemand die graag kleding draagt met uitdagende teksten erop? Dan kun jij uitstekend uit de voeten met dit assortiment.

Ook hippe dames (enkel)sokken vind je bij Alles in Wonderland

Wil jij je zus, vriendin, moeder of echtgenote ook blij maken met een gek paar sokken? Dan kun je natuurlijk ook bij ons terecht. Je vindt bij Alles in Wonderland zowel ‘gewone’ hippe damessokken als enkelsokken. Wanneer je bij ons bestelt, krijg je altijd te maken met snelle verzending en aantrekkelijke verzendkosten. Plaats je een bestelling voor meer dan 50 euro? Dan bezorgen wij de hippe herensokken helemaal gratis bij je thuis!

Meer

Hippe Herensokken  Er zijn 278 producten.

per pagina
Toont 49 - 60 van 278 items
Toont 49 - 60 van 278 items