oxoweb159765

Kerst raamstickers

dec 10, 2018

De kerstman is weer in aantocht. Het is dus weer hoog tijd om voor de kerstdagen de juiste sfeer in huis te halen. Dankzij de kerst home stickers van Nouvelle Images is dit in een mum van tijd gebeurd. De stickers zijn bijna overal op te plakken, kunnen simpel verplaatst worden en zijn makkelijke te verwijderen.

Ramen vol kerstdecoratie

Een raam gevuld met de kerstman die cadeautjes onder de kerstboom legt, of een schaatsende ijsbeer die met cadeautjes langsgaat bij zijn kerstige pinguïn vrienden. Of houd je meer van een winters tafereel met kleine, gekleurde huisjes waar je de lichtjes ziet schijnen? Alles in Wonderland heeft een ruim assortiment met meer dan 25 verschillende soorten kerst raamstickers om jouw huis zo sfeervol mogelijk te maken deze kerst.


Volgend jaar weer gebruiken

De kerst raamstickers zijn verkrijgbaar in witte, zwarte en gekleurde uitvoeringen. Zo kun je altijd de juiste stijl matchen bij jouw inrichting. Zit de sticker er niet op zoals jij in gedachten had? Geen probleem, de stickers zijn gemaakt van een elektrostatisch PVC. Hierdoor zijn ze makkelijk te verwijderen zijn en opnieuw aan te brengen. De stickers zijn statisch en plakken op elk glad oppervlak zonder dat er lijm aan te pas hoeft te komen. De afbeeldingen op de stickers zijn zowel binnen als buiten voor iedereen zichtbaar. Zijn de feestdagen alweer voorbij? Haal de stickers dan van je raam of spiegel en plak ze weer op het vel waarop je ze geleverd hebt gekregen. Zo kun je ze volgend jaar weer gebruiken!

Bekijk al onze raamstickers

Wanneer je een huis hebt met veel ramen of spiegels, heb je misschien wel eens gedacht aan raamstickers om de boel op te vrolijken. In onze webshop is een ruim assortiment raamstickers te vinden die niet alleen voor de kerstdagen bedoeld zijn. De stickers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Daarnaast zijn ze
perfect om gedurende het hele jaar sfeer in huis te halen.

Categorieën