oxoweb159765

Hoe haal je de kerst in huis?

dec 8, 2018

Na al die maanden is het moment aangebroken: kerst komt eraan! Dit is het perfecte moment om jouw woning een sfeervolle make-over te geven. Haal de kerstboom er maar weer bij, want deze mag absoluut niet missen. Gezellig kaarsjes en verlichting maken het geheel af. In dit blogartikel geven wij jou 5 inspiratie-tips om de kerst in huis te halen.

1. Sneeuw, sneeuw en nog meer sneeuw

Of het nou een witte Kerstmis wordt of niet: binnen gaat het zeker wit worden. Je kunt mooie witte sneeuwslingers in de kerstboom ophangen of aan het plafond hangen. Om de kerstboom nog witter te maken, adviseren we om witte kerstballen te gebruiken. Je zult zien dat dit een prachtig beeld geeft. Een beetje sneeuwspray, en klaar: een echt winterwonderland bij jou in de woonkamer.

  2. Eén kerstboom? Nee, nog veel meer!

Een kerstboom brengt veel sfeer in huis, maar meerdere bomen brengen nog véél meer sfeer met zich mee. Als je een grote woonkamer hebt en nog wat extra plek over hebt, koop er dan gerust nog een paar bomen bij in verschillende maten. Door een mooi zilver gewei en verschillende kerststerren op te hangen, maak je het kerstige bosgevoel in huis helemaal af.

 

 3. Een heleboel accessoires

De kerst brengt veel donkere en sombere dagen met zich mee. Wij hebben de perfecte manieren om dit probleem op te lossen. Door verschillende kussentjes in de bank te plaatsen, geef je de kamer een warmere uitstraling. Een warme plaid mag ook zeker niet ontbreken tijdens deze dagen. Ideaal om onder weg te kruipen op de bank, maar het is ook een leuke accessoire om over de bank heen te hangen. Begint het te schemeren buiten? Tijd om de kaarsen binnen aan te steken. Zo maak je de sfeer binnen helemaal af.

 4. Overal kerstballen in huis

Wil jij de kerst in huis halen, maar ben je geen fan van kerstbomen? Wees gerust, er zijn genoeg andere manieren. Door stevige draden van het plafond naar de vloer te spannen met daaraan mooie kerstballen, kun jij zelf een prachtig en sfeervol kerststuk maken in jouw woonkamer.

Waarom een kerstboom als je de kerstballen zelf veel mooier vindt? Een ander leuk idee voor de kerstballen is om ze aan draden voor het raam te hangen. Of wat te denken van een paar mooie takken waar je een frame van maakt. Die kun je vervolgens gebruiken om de kerstballen aan op te hangen en boven de tafel te hangen of voor het raam te zetten. Maar welke kerstballen ga je daarvoor gebruiken? In onze webshop is er voor ieder wat wils. Van kleurrijke glazen kerstballen tot retro kerstballen en alles daartussenin.

Het staat ook heel gezellig om allemaal verschillende pieken en kerstballen naast elkaar te zetten op een dressoir of schoorsteenmantel. Naast de standaard pieken, vind je in ons assortiment ook bijzondere pieken die je daarvoor kunt gebruiken. Bijvoorbeeld een piek met kerstmannetjes of een pauw met glitters.

 

 5. Maak een kerstige entree

Door een kerstige entree te maken, komt iedereen vrolijk de deur door. Je kunt jouw voordeur versieren door je glazen deur te beplakken met de leukste raamstickers. Hang aan beide kanten van de deur een mooie guirlande sneeuwbal, en klaar is de kerstige entree.

Wij hopen je genoeg tips gegeven te hebben om de kerst in huis te halen. Neem vooral nog een kijkje in onze webshop om meer ideeën op te doen.

Categorieën