oxoweb159765

Kitsch Kitchen tafelzeil: vrolijker kan niet!

dec 25, 2018

Is het blad van je eettafel echt niet meer om aan te zien? Word je er moe van om steeds die losse placemats schoon te maken na het eten? Of mis je gewoon wat kleur in huis, en zoek je een snelle oplossing voor een gezellige sfeer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Alles in Wonderland verkoopt namelijk Kitsch Kitchen tafelzeil in tientallen gezellige, kleurrijke motieven. Handig als je iets wil verbloemen, als je minder gedoe wil met schoonmaken of als je op zoek bent naar een fleurig detail in je inrichting. Kies een print die bij je past en je schuift binnenkort weer enthousiast aan voor het avondeten.

Tafelzeil online bestellen bij Alles in Wonderland

De meeste tafelzeilen van Kitsch Kitchen zijn 140 cm breed. We snijden je bestelling altijd van de rol, met een maximale lengte van twintig meter voor één stuk. Je bestelt altijd per 50 cm. Heb je dus bijvoorbeeld 1,5 meter nodig voor je tafel, dan bestel je dus 3 x 0,50 m. Zo geef je dit ook aan wanneer je de stukken tafelzeil bestelt. Omdat we het zeil speciaal voor je afsnijden, kun je het niet ruilen. Gelukkig zijn de Kitsch Kitchen producten zó tof dat ruilen waarschijnlijk niet eens in je opkomt.

Ideaal voor binnen en buiten

Een tafelkleed van Kitsch Kitchen wordt over het algemeen gemaakt van PVC folie met een dun laagje draadjestextiel. Zo behoud je die prachtige kleuren, ook als je er vaker met een doekje overheen gaat. De tafelzeilen zijn niet alleen te gek voor binnen, maar ook ideaal voor buiten op de tuintafel! Houd er wel rekening mee dat als je het zeil langer buiten laat, het na verloop van tijd door de zon wat kan verkleuren. Kitsch Kitchen tafelzeil is waterdicht, waardoor het geen enkel probleem is als er een keer een beker limonade wordt omgestoten.

Bekijk snel het Alles in Wonderland tafelzeil assortiment, en neem gerust even contact op als je vragen hebt!

Categorieën