oxoweb159765

Mozaïekcursus

 

Iedere dinsdagavond en woensdagavond is er een doorlopende Mozaïekcursus in ons atelier.
Zowel beginners als gevorderden kunnen zich hierbij aansluiten. Tijdens deze avonden komen de verschillende snij- en breektechnieken aan bod, evenals de wijze van leggen, lijmen en het voegen.
Natuurlijk is er volop aandacht voor de vormgeving van de te maken objecten. Voor wie dat wil kan er geput worden uit de diverse voorbeelden, maar er is vooral ook veel ruimte voor de eigen creativiteit.

De Beginnerscursus

Bestaat uit vier lessen waarin een schaal, grote spiegel of een zelf meegebracht voorwerp gemozaïekt kan worden. Bij deze kennismaking wordt de nadruk nog niet zo zeer op de vormgeving gelegd, maar meer op het leren kennen van de materialen en de verschillende technieken. De resultaten van deze werken blijken vaak verrassend mooi!

De 3-Dimensionale Cursus

Deze bestaat uit (minimaal) zes lessen, waarbij de eerste twee lessen worden gebuikt voor het zelf vorm te geven object. Dit object wordt gemaakt van kippengaas en cementlijm en vervolgens beplakt met tegels, servies, knikkers en/of spiegels. De gemaakte objecten kunnen zowel binnen als buiten worden neergezet.

De kosten voor de beginnerscursus zijn € 80,-. Hierbij inbegrepen zijn alle materialen en koffie of thee.
Voor de 3-dimensionale cursus bedragen de kosten € 110,-.

Foto's