oxoweb159765
Puzzels

Puzzels zijn ideaal voor kinderen die graag worden uitgedaagd, en steeds net dat beetje extra willen proberen. Ze groeien dan ook met je mee: bij peuters begin je met puzzels die bijvoorbeeld bestaan uit twee of vier stukjes, en bij kinderen vanaf vijf jaar kun je al voor een puzzel van ruim vijftig stukjes kiezen. Door een puzzel te maken leert...

Puzzels zijn ideaal voor kinderen die graag worden uitgedaagd, en steeds net dat beetje extra willen proberen. Ze groeien dan ook met je mee: bij peuters begin je met puzzels die bijvoorbeeld bestaan uit twee of vier stukjes, en bij kinderen vanaf vijf jaar kun je al voor een puzzel van ruim vijftig stukjes kiezen. Door een puzzel te maken leert je kind goed naar details te kijken, verbanden te leggen en oplossingsgericht te denken. Bovendien werken kids op deze manier ook aan de fijne motoriek, wanneer ze kleine puzzelstukjes op hun plaats leggen. Bij Alles in Wonderland vind je een ruim assortiment met zeer uiteenlopende puzzels, voor zowel de allerjongsten als de wat oudere kinderen.

Een Djeco puzzel biedt uitdaging en beleving, voor jong en oud!

Kinderpuzzels kunnen heel simpel lijken, maar toch een hele belevingswereld met zich meebrengen. Zeker als je er samen met je kind voor gaat zitten, en bijvoorbeeld vragen stelt over de plaatjes of er samen een verhaal bij verzint. Ons assortiment helpt je daar graag een beetje bij. Bij Alles in Wonderland kun je onder andere terecht voor allerlei soorten Djeco puzzels. Een Djeco puzzel ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook echt gericht op leerzaam en verhalend puzzelen. Djeco biedt zowel grote vloerpuzzels als puzzels van een kleiner formaat, waardoor er eigenlijk altijd wel iets voor je tussen zit. Kies bijvoorbeeld voor een duo puzzel, een thematische puzzel in een bijpassend doosje of een belevingspuzzel waarbij je allerlei texturen voelt.  

Shop je favoriete puzzels voor kinderen bij Alles in Wonderland

Je ziet het, ons aanbod puzzels voor kinderen biedt voor ieder wat wils. Bij Alles in Wonderland profiteer je altijd van snelle verzending en lage verzendkosten, welk product je ook bestelt. Kies bij ons voor speelgoed van duurzaam, kwalitatief hoogwaardig materiaal, zodat jij en je kids er zo lang mogelijk van kunnen genieten. Heb je vragen over ons assortiment kinderpuzzels? Neem dan gerust contact op!

Meer

Puzzels  Er zijn 245 producten.

per pagina
Toont 1 - 12 van 245 items
Toont 1 - 12 van 245 items