Bestel voor 17 uur, volgende werkdag geleverd
Gratis verzenden v.a. € 65 (NL) - € 85 (BE)
Retourneren binnen 21 dagen

Retourneren

Retour

Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.

Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Retourneren wanneer een product beschadigd is

Ondanks dat wij al onze producten met veel zorg inpakken, kan het helaas voorkomen dat een product beschadigd aankomt. Wanneer u binnen de garantieperiode ons stappenplan opvolgt en wij het eens zijn dat het product niet meer de kwaliteit heeft die wij nastreven, sturen wij u kosteloos een nieuw exemplaar op. Mocht het product niet meer op voorraad zijn, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Onderneem de volgende stappen bij het retourneren van een beschadigd product:

  1. Belangrijk: Stuur binnen de garantieperiode per email duidelijke foto’s van het beschadigde product. Vermeld ook hierbij uw bestelnummer. Dit stuurt u naar: uday@allesinwonderland.nl
  2. Wacht onze reactie af voordat u het product retourneert. Wij streven ernaar om binnen een week te antwoorden. Het kan zijn een product onherstelbaar beschadigd is en retourneren niet nodig is.
  3. Wanneer een defect product terug gestuurd dient te worden, ontvangt u van ons een verzendlabel in de mail.
  4. Wij zullen ons houden aan de oplossing die wij u geboden hebben per mail.

Retourneren wanneer een product niet naar wens is

Het kan gebeuren dat u online enthousiast was over een product, maar u zich daarna toch bedenkt. In dat geval mag u uw product retourneren.

Let op: Hierbij zijn de verzendkosten voor het retourneren voor de rekening van de klant.

In Nederland bedragen de retourneringskosten: €7,50.

In België bedragen de retourneringskosten: €9,50.

Let op: Wanneer u slechts een deel van de producten terugstuurt, kan het zijn dat het bedrag van uw bestelling onder de €65,-/€80,- komt van de gratis verzendmogelijkheid. Aangezien wij het belangrijk vinden dat mensen zich ervan bewust zijn dat het verpakken en verzenden van producten geld kost, kunnen wij de verzendkosten alsnog in rekening brengen.

Retourneer uw product(en) binnen de garantieperiode via Sendcloud: https://allesinwonderland.shipping-portal.com/rp/

Retourformulier

Contact

Contactgegevens:
Bergselaan 297d
3038 CG Rotterdam

E-mail: uday@allesinwonderland.nl
Telefoon: 010 4667678

Openingstijden:
Maandag t/m zaterdag – 10.00 uur tot 18.00 uur

BTW nummer: NL-814325087.B01
KvK nummer: 24265643