oxoweb159765
Spelletjes

Kinderen zijn gek op spelletjes. Tot ze een keertje verliezen uiteraard ;-) Een leukste voor een kind is echter als ze samen met papa, mama, opa of oma een spel kunnen doen. Het versterkt de band en het is natuurlijk leuk om elkaar een beetje te plagen en competitief te zijn. Bij Alles in Wonderland vind je allerlei soorten kinderspellen. Van sp...

Kinderen zijn gek op spelletjes. Tot ze een keertje verliezen uiteraard ;-) Een leukste voor een kind is echter als ze samen met papa, mama, opa of oma een spel kunnen doen. Het versterkt de band en het is natuurlijk leuk om elkaar een beetje te plagen en competitief te zijn. Bij Alles in Wonderland vind je allerlei soorten kinderspellen. Van spellen waarbij je kunt winnen, tot spellen waarbij je je geheugen traint of leert samen te werken. Of je nu een spel zoekt voor een driejarige of voor een kind van acht: je slaagt sowieso met ons ruime assortiment. Zelfs kinderen van 99 jaar beleven urenlang speelplezier met de gezelschapsspellen die we verkopen.

Toffe spellen van Djeco en andere merken

Je hebt het wellicht al gezien aan ons assortiment: we zijn gek op de producten van Djeco. Djeco spellen hebben namelijk alles wat je kind nodig heeft. Ze zijn leuk om te spelen, leerzaam, uitdagend en ze prikkelen je fantasie. Een spelletje doen wordt op deze manier echt een beleving. Neem bijvoorbeeld het kinder kaartspel ‘Bananas’ van Djeco. Tijdens dit spel, dat geschikt is voor kinderen vanaf zes jaar, moet je een strategie bedenken om uiteindelijk je doel te kunnen behalen. Ook moet je de strategieën van anderen doorkruisen! Daarnaast zijn er nog vele andere voorbeelden te noemen van spellen waarmee je helemaal los kunt gaan: wat dacht je van Djeco Ezeltje Prik Hi Han, of de familie bingo set?  

Bestel je favoriete kinderspel gemakkelijk online

Voor kinderspelletjes van topkwaliteit zit je goed bij Alles in Wonderland. Bij onze spellen is gebruikgemaakt van mooie, duurzame materialen, waardoor jij en je kinderen zo lang mogelijk genieten van de spellen. Wanneer je bij ons bestelt, krijg je te maken met lage verzendkosten en een snelle verzending. Wil je meer weten over onze kinderspellen, of over andere producten in ons assortiment? Neem dan gerust even contact op!

Meer

Spelletjes  Er zijn 381 producten.

per pagina
Toont 13 - 24 van 381 items
Toont 13 - 24 van 381 items