oxoweb159765
Houten speelgoed

Als vader of moeder zijnde zie je waarschijnlijk een hoop speelgoed voorbij komen waarvan je denkt: wanneer kunnen we dit weggooien? Breekbaar, gevaarlijk of gewoon oninteressant speelgoed: dit ben je het liefst zo snel mogelijk kwijt. Bij Alles in Wonderland bieden we speelgoed waar de meeste ouders ontzettend blij mee zijn. Het daagt uit, het ...

Als vader of moeder zijnde zie je waarschijnlijk een hoop speelgoed voorbij komen waarvan je denkt: wanneer kunnen we dit weggooien? Breekbaar, gevaarlijk of gewoon oninteressant speelgoed: dit ben je het liefst zo snel mogelijk kwijt. Bij Alles in Wonderland bieden we speelgoed waar de meeste ouders ontzettend blij mee zijn. Het daagt uit, het is duurzaam, sterk en van hoge kwaliteit: je kunt er jaren mee vooruit! Dit geldt zeker voor het houten speelgoed. Speelgoed van hout is niet alleen heel sterk, het ziet er vaak ook nog eens heel leuk uit. Werp een blik op ons assortiment en je ziet gelijk waarom wij ook blij worden van houten speelgoed.

Waarom kiezen voor speelgoed van hout?

Houten speelgoed stimuleert de creativiteit van je zoon of dochter. Zoals je misschien uit eigen ervaring weet, is houten speelgoed vaak niet tot in detail afgewerkt of vormgegeven. Je krijgt bovendien niet te maken met bewegende beelden, lampjes of geluid. Dat biedt veel ruimte voor het gebruiken van je fantasie. Terwijl het toch alle elementen heeft die nodig zijn om er lekker mee te spelen! Kies bij Alles in Wonderland bijvoorbeeld voor een Djeco mini garage, een mooie houten stapeltoren of een creatief bouwspel.  

Het leukste assortiment voor ouder en kind

Houten speelgoed voor een baby of peuter is niet alleen leuk voor je eigen kids: door speelgoed van hout cadeau te geven maak je ook weer andere ouders en kinderen blij! Met een beetje liefde en goede zorg gaat je speelgoed jaren mee, en geef je het gemakkelijk door aan weer een volgende generatie. Geniet van de uitstraling, textuur en geur van het hout, maar ook van het feit dat je houten figuurtje gerust een keer kan vallen zonder dat het stuk gaat. Goed bestand tegen het enthousiasme van kleine kinderen dus! Bestel bij Alles in Wonderland en profiteer van lage verzendkosten en een snelle levertijd. Heb je vragen over het houten speelgoed, of over andere producten uit ons assortiment? Laat het ons dan gerust weten.

Meer

Houten speelgoed  Er zijn 128 producten.

per pagina
Toont 1 - 12 van 128 items
Toont 1 - 12 van 128 items