oxoweb159765
Eetgerei

Eten is niet makkelijk voor de gemiddelde peuter. Ouders moeten vaak van alles verzinnen om samen tafelen leuk te maken én te houden. Eigen bestek of een bijzonder bordje kan voor het kind motivatie zijn om het eetmoment leuker te gaan vinden. Natuurlijk kun je ook bijzonder eetgerei shoppen als je het gewoon leuk vindt om je kind een speciaal p...

Eten is niet makkelijk voor de gemiddelde peuter. Ouders moeten vaak van alles verzinnen om samen tafelen leuk te maken én te houden. Eigen bestek of een bijzonder bordje kan voor het kind motivatie zijn om het eetmoment leuker te gaan vinden. Natuurlijk kun je ook bijzonder eetgerei shoppen als je het gewoon leuk vindt om je kind een speciaal peuterbord of bestek te laten gebruiken. Zeg nu zelf, een vrolijk bordje is aan tafel tenslotte veel gezelliger dan een saai, wit bord.

Kinderen ontwikkelen al gauw een eigen identiteit en onderscheiden zich graag van anderen. Ze worden ineens kieskeuriger over kleding, en kunnen ergens helemaal ‘fan’ van zijn. Wat is dan leuker dan een originele lunchbox, waarvan de kans enorm klein is dat de klasgenootjes er ook al mee lopen? Voor zowel de allerkleinsten als de wat grotere kids, shop je het leukste eetgerei bij Alles in Wonderland!

Steel de show met een originele lunchbox

Met ons hippe assortiment eetgerei kan ieder jongetje of meisje trots zijn lunch tevoorschijn toveren op school. We hebben bijvoorbeeld verschillende retro lunch boxes, onder andere in de vorm van een oude radio of televisie. Heb je een muzikaal kind? Wat dacht je dan van een gitaarkoffer als lunchtrommel? Zo kunnen we nog veel meer voorbeelden geven van interessante lunchtrommels die je allemaal vindt bij Alles in Wonderland.

Eten en drinken wordt leuker met bijzonder eetgerei

Kijk gerust eens rond in ons assortiment, waar je allerlei soorten eetgerei, kinderbestek en kinder eet sets vindt. Er zit vast iets tussen wat jouw kind met veel plezier zal kunnen gebruiken bij het eten en drinken. Wanneer je bestelt, profiteer je altijd van een snelle verzending en lage verzendkosten. Heb je vragen over het assortiment van Alles in Wonderland, of bijvoorbeeld over de levering? Dan kun je altijd even contact met ons opnemen. We helpen je graag!

Meer

Eetgerei  Er zijn 13 producten.

per pagina
Toont 1 - 12 van 13 items
Toont 1 - 12 van 13 items