oxoweb159765
Tafelzeil

Heb je een kapotte of saaie tafel, of wil je gewoon je huis extra aankleden voor dat ene feestje? Een tafelzeil is de oplossing! Alles in Wonderland heeft verschillende soorten vrolijk tafelzeil, waarmee je iedere tafel direct omtovert tot een eyecatcher. Gezellig samen eten wordt met een aantrekkelijke ondergrond nóg leuker. Kies uit diverse in...

Heb je een kapotte of saaie tafel, of wil je gewoon je huis extra aankleden voor dat ene feestje? Een tafelzeil is de oplossing! Alles in Wonderland heeft verschillende soorten vrolijk tafelzeil, waarmee je iedere tafel direct omtovert tot een eyecatcher. Gezellig samen eten wordt met een aantrekkelijke ondergrond nóg leuker. Kies uit diverse interessante prints en bestel je tafelzeil per 50 cm. Zo is tafelzeil kopen altijd efficiënt, omdat je nooit met grote stukken zeil blijft zitten. Bekijk op deze pagina ons kleurrijke aanbod en bestel vandaag nog.

Kitsch Kitchen tafelzeil van de rol

Bij Alles in Wonderland vind je tafelzeil van het bekende merk Kitsch Kitchen. Opvallend, kleurrijk en bij vlagen lekker schreeuwerig. De meeste soorten zeil variëren qua breedte, meestal zijn de rollen 120 of 140 centimeter breed. Je koopt bestelt het tafelzeil vervolgens per 50 centimeter. Bij iedere soort staat een handige uitleg voor het bepalen van hoeveel je nodig hebt. Het ruilen van tafelzeil is helaas niet mogelijk, omdat we het van de rol snijden. Maar zeg nu zelf: wie zou zo’n prachtige versiering nu willen ruilen?

Tafelzeil van Kitsch Kitchen is niet alleen leuk voor in huis: ook horecagelegenheden kunnen de tafeltjes voorzien van een prachtig printje! Wat dacht je van zeil met rode pepers, ijsjes, bananen of bloemen? Je kunt echt alle kanten op!

Eenvoudig bestellen bij Alles in Wonderland

Tafelzeil kopen doe je bij Alles in Wonderland gewoon online. Lees de uitleg bij het specifieke product en bestel eenvoudig de hoeveelheid die je nodig hebt. Plaats je een bestelling ter waarde van 50 euro of meer, dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening! Wil je graag dat iemand even met je meedenkt, omdat je niet weet welke afmetingen je nodig hebt? Dan mag je natuurlijk contact met ons opnemen. We staan ook graag voor je klaar als je andere vragen hebt, over ons assortiment of het gebruik van onze producten.

Meer

Tafelzeil  Er zijn 100 producten.

Subcategorieën

  • Kerst Tafelzeil

    Breng je eettafel gelijk in de kerstsfeer met een van onze mooie plastic tafelkleden. Ook wanneer je voor heel veel mensen een kerstdiner houdt en meerdere tafels wilt gebruiken, is het leuk om al deze tafels met het zelfde kleed te bedekken. Het brengt eenheid en sfeer en houdt daarnaast de tafels schoon, zelfs wanneer er een glas drinken omvalt. 

  • Tafelklemmen

    Houd je tafelzeil ook buiten op zijn plaats met een set mooie tafelklemmen. Wanneer het in de tuin een beetje waait wil je natuurlijk niet dat je tafelkleed van zijn plek zal waaien. Let er wel op dat wanneer het heel hard waait ook de meeste tafelkleden niet bestand zullen zijn tegen de wind. 

per pagina
Toont 1 - 12 van 100 items
Toont 1 - 12 van 100 items