oxoweb159765

Kurt S Adler

Het verhaal van Kurt S. Adler begint aan het einde van de Tweede Wereldoorlog. Rond deze tijd begon Kurt Adler namelijk met het importeren van algemene goederen vanuit Europa naar Amerika. Toen alles goed ging met het bedrijf besloot Adler zich te focussen op een specifiek soort product: prachtige ornamenten. Het begon in 1950 met geïmporteerde ornamenten uit Oost- en West-Duitsland, zoals handgemaakte engelen. Vervolgens breidde de collectie zich uit met glazen ornamenten uit Tsjecho-Slowakije, hangende plafonddecoraties uit Duitsland, miniatuurlichten uit Italië en ornamenten uit het Verre Oosten. Vanaf dit moment namen de prachtige feestelijke versieringen uit Europa de kerstmarkt in Amerika over.

Vandaag de dag bestaat het merk uit een verscheidenheid aan producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan adventkalenders, notenkrakers, tafeldecoratie en alles voor de kerstboom, waaronder de kerstboom zelf, kerstballen, verlichting en slingers. In andere woorden heeft Kurt S. Adler alles wat nodig is voor een mooie kerst! We bespreken graag een paar favoriete producten:


De Notenkraker


Kurt S. Adler is al meer dan 70 jaar actief in de kerstindustrie. In deze tijd zijn de notenkrakers van het merk een klassieker geworden. Wil jij er een aan je kerstdecoratie toevoegen? Bekijk dan eens de houten kerstbal notenkrakers of de Mexicaanse kerstbal notenkraker. Elke notenkraker heeft iets unieks!


Kerstballen


Kurt S. Adler heeft ontzettend veel verschillende kerstballen in zijn collectie. Een groot favoriet van velen zijn de retro-kerstdecoraties; Natuurlijk verkopen wij ook deze in onze webshop! Kies bijvoorbeeld een set van 4 retro kerstballen in crackle zilver, kerstballen in de vorm van een kerstman in een retro auto of retro reflector kerstballen! Ben je op zoek naar iets in de klassieke landkleuren? Dan kun je natuurlijk ook je kerstboom versieren rode glazen kerstballen. Voor de dierenliefhebbers onder ons, zijn er ook kerstballen in de vorm van vissen en kolibries. Dit is natuurlijk niet alles! Bekijk ons gehele assortiment in onze webshop.


Miniatuur kerstboomhangers


Voor de kleinere kerstbomen heeft Kurt S. Adler verschillende soorten miniatuur kerstboomhangers in zijn collectie. Deze zijn zowel in glas, als in kunsthars verkrijgbaar. Dit maakt ze extra leuk voor een boompje in de kinderkamer of op kantoor! Kies bijvoorbeeld een setje van 12 miniatuur kerstboomhangers.


Pieken


Ben je klaar met het versieren van je kerstboom, maar ontbreekt de piek? Ga dan bijvoorbeeld voor de pauw piek! Deze achtpuntige ster heeft een prachtig symmetrisch patroon dat doet denken aan de pauw. Voor degenen die liever een traditionele piek aan hun kerstboom toevoegen, heeft Kurt S. Adler ook verschillende gouden en zilveren pieken. Ga bijvoorbeeld voor de goud reflector piek of een zilveren piek.


Kurt Adler kerstproducten online kopen


Kurt Adler kerstproducten zijn tegenwoordig onderdeel van kerstherinneringen van miljoenen mensen. Logisch, want het merk biedt alles wat je nodig zult hebben voor een mooie kerst. Wil jij deze kerst je huis versieren Kurt Adler kerst producten? Kijk dan verder!


Lees meer
per pagina
Toont 1 - 12 van 582 items
Toont 1 - 12 van 582 items