oxoweb159765

Vondels

Vondels is een jong bedrijf dat in 2015 in Amsterdam is opgericht door Yan Xu en Loesje Donner-Raedts. De twee vrouwen deelden een grote passie voor design, plezier, mode én kerst. Vondels staat daarom ook voornamelijk bekend om haar schitterende decoraties voor de feestdagen. De glazen ornamenten van het merk combineren leuke traditionele en eigentijdse ontwerpen en kunnen generaties lang mee gaan. Ben jij een groot liefhebber van kerst en wil je graag wat trendy kerstballen aan je collectie toevoegen? Kijk dan verder!

Vondels is een jong bedrijf dat in 2015 in Amsterdam is opgericht door Yan Xu en Loesje Donner-Raedts (voormalig inkoper voor de Bijenkorf). De twee vrouwen deelden een grote passie voor design, plezier, mode én kerst. Vondels staat daarom ook voornamelijk bekend om haar schitterende decoraties voor de feestdagen. De glazen ornamenten van het merk combineren leuke traditionele en eigentijdse ontwerpen en kunnen generaties lang mee gaan. Ben jij een groot liefhebber van kerst en wil je graag wat trendy kerstballen aan je collectie toevoegen? Kijk dan verder!


Kerstballen


Vondels focust zich voornamelijk op unieke kerstballen die gemaakt zijn om wat extra sparkle aan jouw feestdagen te geven. De kerstballen zijn, zoals Yan en Loesje dat zelf zeggen: “grappig, chic en fashion”. Denk bijvoorbeeld aan ornamenten in de vorm van draaimolen paarden, onderwater dieren, auto’s, donuts, bloemen, raketten en retro typemachines! Kun je geen keuze maken uit het brede assortiment? Dan is dat natuurlijk geen probleem, we helpen je graag op weg!


Roze en paarse kerstballen


Voor de liefhebbers van roze en paars heeft Vondels een enorm breed assortiment aan kerstornamenten. Bekijk bijvoorbeeld de glimmende roze macaron kerstbal, de kerstbal in de vorm van een bloem, de rollerskate kerstbal en de kaketoe kerstbal.   


Nijntje kerstballen


Vondels is ook fan van Nijntje. De hoofdpersoon van de kinderprentenboeken is perfect om aan een kerstboom toe te voegen en zal zowel de jongere generatie, als de oudere generatie blij maken. Elk konijntje draagt een unieke outfit. Zo is er Nijntje met een baby beer en roze outfit, maar ook een Nijntje in een blauwe bloemetjes jurk. Naast Nijntje kerstballen, is ook Nijntjes hond Snuf onderdeel van het assortiment van Vondels. 


Kerstballen voor foodies


Ben jij helemaal gek op kerst én eten? Dan kun je bij Vondels helemaal los gaan. Voor de sushi liefhebbers heeft Vondels de Californian roll en de zalm sushi roll. Daarnaast zijn de kerstballen ook verkrijgbaar in de vorm van Raket ijsjes, kersen, regenboog lolly's, een blauwe macaron, avocado’s en donuts bedekt met regenboog en mint kleuren.


Traditionele kerstballen


Natuurlijk heeft Vondels, naast alle gekkigheid, ook een hoop traditionele kerstballen in haar collectie. Zo zijn er verschillende kerstballen in de vorm van kerstmannen, notenkrakers en candy canes. Een van onze favorieten is de gingerbread robot. Deze kerstbal combineert de traditionele gingerbread man met een moderne robot.


Bestel Vondels gemakkelijk online


Vondels is een perfect merk voor iedereen die graag een paar unieke kerstballen wil toevoegen aan zijn/haar kerstboom. De kerstballen kunnen eenvoudig online worden besteld via Alles in Wonderland.Lees meer
per pagina
Toont 1 - 12 van 577 items
Toont 1 - 12 van 577 items