oxoweb159765
Deurgordijnen

Wil je graag genieten van de frisse lucht, zonder dat akelige insecten je huis binnenkomen? Bekijk dan eens de deurgordijnen van Alles in Wonderland! In onze webshop vind je een groot assortiment aan prachtige én handige deurgordijnen. Door een mooi deurgordijn voor je buitendeur te hangen kun je niet alleen insecten buiten de deur houden, maar ...

Wil je graag genieten van de frisse lucht, zonder dat akelige insecten je huis binnenkomen? Bekijk dan eens de deurgordijnen van Alles in Wonderland! In onze webshop vind je een groot assortiment aan prachtige én handige deurgordijnen. Door een mooi deurgordijn voor je buitendeur te hangen kun je niet alleen insecten buiten de deur houden, maar ook daglicht binnen laten komen én de warmte buiten laten. Perfect voor wanneer je op een heerlijk warme zomerdag wilt genieten van het mooie weer!

Praktische én mooie deurgordijnen

Een deurgordijn is niet alleen ontzettend praktisch, maar kan ook een echte eye-catcher zijn. In ons assortiment zijn er verschillende leuke prints en modellen te vinden. Zo hebben wij naast deurgordijnen ook mooie vliegengordijnen in ons assortiment. We bespreken graag een paar van onze favorieten:

Kitch Kitchen vliegengordijn

Een van onze favorieten is het Kitch Kitchen vliegengordijn. Dit vliegengordijn is perfect voor iedereen die de zomer in huis wil brengen. Elke strook van het gordijn heeft een andere kleurrijke print. Het fijne aan dit vliegengordijn is dat het van ontzettend goede kwaliteit is én wat zwaarder is dan het gemiddelde vliegengordijn. Hierdoor zal het minder flapperen in de wind wanneer je de deuren open hebt staan.

Deurgordijn in bamboe bloesem van Gogh

Een ander favoriet van ons is het bamboe bloesem gordijn. Dit deurgordijn is met de hand gemaakt en aan de voor- en achterkant beschilderd. Hierdoor is het gordijn vanaf elke kant mooi. De schildering is geïnspireerd op het ‘amandelbloessem’ schilderij van Vincent van Gogh. Speciaal aan dit deurgordijn is dat het in Vietnam is gemaakt en uit maar liefst 120 strengen bestaat.

Retro vliegengordijn

Het retro vliegengordijn van Kitch Kitchen schreeuwt vrolijkheid en plezier. Dit klassieke deurgordijn is gemaakt van plastic stroken en sluit nauw aan. Het is daarom perfect om vervelende bijen en muggen tegen te houden. Voor degenen die liever een wat meer neutraal vliegengordijn willen, is het retro vliegengordijn ook verkrijgbaar in zwart/wit. Dit vliegengordijn zal bij vrijwel elk interieur passen.

Deurgordijn bamboe Picasso

Onze laatste favoriet is het Picasso deurgordijn van Kitsch Kitchen. Dit deurgordijn is, zoals de naam zegt, van bamboe gemaakt. De op Picasso geïnspireerde schildering is van twee kanten te bewonderen en daarmee perfect voor liefhebbers van kunst en zwart/wit!

Deurgordijnen met gemak online bestellen

Wil je liever een andere print dan de bovenstaande favorieten? Maak je dan geen zorgen! Zoals je op deze pagina kunt zien hebben wij nog veel meer verschillende deurgordijnen en vliegengordijnen. Neem vandaag nog een kijkje en bestel ze eenvoudig online!

Heb je vragen over ons assortiment? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Meer

Deurgordijnen  Er zijn 15 producten.

per pagina
Toont 1 - 12 van 15 items
Toont 1 - 12 van 15 items