oxoweb159765
Vazen

Vazen zijn er in eerste instantie om bloemen in te kunnen zetten, maar daarnaast zijn er ook veel vazen gemaakt die ook zonder bloemen fantastisch zijn om thuis neer te zetten. Dit geld zeker voor de vazen van Kare Design met zijn Vlinder Vaas  of zijn sculpturale Mocca Twist vaas. Maar ook de kleurrijke glazen vazen van Fidrio blijven prachtig ...

Vazen zijn er in eerste instantie om bloemen in te kunnen zetten, maar daarnaast zijn er ook veel vazen gemaakt die ook zonder bloemen fantastisch zijn om thuis neer te zetten. Dit geld zeker voor de vazen van Kare Design met zijn Vlinder Vaas  of zijn sculpturale Mocca Twist vaas. Maar ook de kleurrijke glazen vazen van Fidrio blijven prachtig nadat de bloemen zijn vergaan. Naast eigentijdse vazen hebben wij ook enkele klassierkers in onze collectie zoals de Flowerbrick van &Klevering die geïnspireerd is op een vaas uit 1695. 

Groot en klein

Je kunt bij ons grote en kleine vazen kopen, voor grote boeketten of voor een enkele bloem. Wanneer je enkele kleine vaasjes bij elkaar zet kunnen ze samen weer een mooi geheel vormen. Onze collectie in de winkel is op dit moment nog vele malen groter dan de collectie die online is te zien. Woon je in de buurt dan is een bezoek aan onze winkels ook zeker aan te raden. Bovendien kan je de door jou gekozen vaas dan gevuld mee naar huis nemen met een mooi veldboeket van Bloembinderij Geschikt erin. 

Jouw adres voor de leukste cadeaus!

Welke mooie vaas je ook kiest, bij Alles in Wonderland profiteer je altijd van een snelle verzending en lage verzendkosten. Ben je op zoek naar een leuk cadeau, dan is dit de plek waar je moet zijn. Naast vazen vind je hier bloempotten, kerstballen, woonartikelen, decoratie, kinderspullen en nog veel en veel meer. Heb je vragen over ons assortiment, of over het bestellen? Neem dan gerust even contact met ons op. We helpen je graag verder.

Meer

Vazen  Er zijn 300 producten.

per pagina
Toont 1 - 12 van 300 items
Toont 1 - 12 van 300 items