oxoweb159765
Bloempotten

Heb je een mooie plant, dan wil je deze natuurlijk wel in een mooie bloempot kunnen zetten! Je plant komt op die manier nog beter tot zijn recht. Of het nu om een grote of een kleine plant gaat, met een bloempot er onder is het altijd mooier! Bovendien zijn bloempotten een prachtig accessoire om je huis mee te accentueren. Je kan kiezen voor een...

Heb je een mooie plant, dan wil je deze natuurlijk wel in een mooie bloempot kunnen zetten! Je plant komt op die manier nog beter tot zijn recht. Of het nu om een grote of een kleine plant gaat, met een bloempot er onder is het altijd mooier! Bovendien zijn bloempotten een prachtig accessoire om je huis mee te accentueren. Je kan kiezen voor een bepaalde kleur of stijl, eigentijds of tijdloos.

Series Potten

Wil je graag al je bloempotten in dezelfde kleur? Wij hebben ook veel series potten die alleen verschillen in afmetingen. Zo kan je eenheid creëren in je huis. Ook bloempotten zijn aan verandering onderhevig; bij ons zal je deze trends altijd terug kunnen vinden. Daarnaast hebben we ook altijd meerdere tijdloze potten in onze collectie. 

Goed verpakt

Bestel je bij ons online een pot, dan zullen we er altijd voor zorgen dat deze heel bij jou thuis aankomt. Vanaf €50.- verzenden we gratis door heel Nederland. Naar België is dit vanaf €65,-. Alles wat we online verkopen staat ook in onze bloemenwinkel; Bloembinderij Geschikt, die naast Alles in Wonderland ligt. Heb je vragen over ons assortiment, dan kan je bellen naar Tanja, Lot of Quinty 010-4665814.

Meer

Bloempotten  Er zijn 549 producten.

per pagina
Toont 1 - 12 van 549 items
Toont 1 - 12 van 549 items