oxoweb159765
Hang en wandpotten

Ver voordat hangpotten weer trendy werden hadden wij deze al in onze collectie bloempotten van Bloembinderij Geschikt opgenomen. Toentertijd was het wel moeilijk om ze te vinden en was de keus niet groot. Nu planten de laatste jaren weer helemaal in zijn is ook de keuze uit hangpotten vele malen grote geworden. Present Time was één van de eerste...

Ver voordat hangpotten weer trendy werden hadden wij deze al in onze collectie bloempotten van Bloembinderij Geschikt opgenomen. Toentertijd was het wel moeilijk om ze te vinden en was de keus niet groot. Nu planten de laatste jaren weer helemaal in zijn is ook de keuze uit hangpotten vele malen grote geworden. Present Time was één van de eerste met de prachtige hangpotten Skittle. Inmiddels hebben we deze collectie met steeds meer kleuren kunnen uitbreiden en zijn er ook wandpotten in dezelfde kleurenrange beschikbaar. 

Rotan of Keramiek

Behalve stenen potten hebben we ook metaal en rotan hangpotten. Zo kan iedereen zijn eigen stijl bepalen. En wanneer je even doorzoekt kan je er vast en zeker ook bijpassende bloempotten bij vinden. Zorg dat wanneer je planten direct in een bloempot zet er wel voor dat je eerst een laagje hydrokorrels toevoegt. Geef je te veel water dan kan het daar heen lopen en wortels kunnen zo ook blijven ademen. 

Snel geleverd

Wij hebben al onze producten op voorraad en zorgen voor een snelle levering (de volgende werkdag). Producten worden netjes verpakt zodat je ze ongeschonden thuis kan verwachten. Heb je vragen over onze hangpotten? Bel dan naar Bloembinderij Geschikt:010-4665814. Tanja, Lot en Quinty helpen je graag verder. 

Meer

Hang en wandpotten  Er zijn 75 producten.

per pagina
Toont 1 - 12 van 75 items
Toont 1 - 12 van 75 items