oxoweb159765
Retro

Met deze serie Retrokerstballen is onze liefde voor de kerst begonnen. De glimmende gekleurde glazen kerstballen uit Polen; wij worden er helemaal blij van! De afgelopen jaar wij onze collectie langzaam kunnen uitbreiden. In eerste instantie met de Early Years serie van Kurt Adler uit Amerika en sinds dit jaar ook met de oude retro kerstballen z...

Met deze serie Retrokerstballen is onze liefde voor de kerst begonnen. De glimmende gekleurde glazen kerstballen uit Polen; wij worden er helemaal blij van! De afgelopen jaar wij onze collectie langzaam kunnen uitbreiden. In eerste instantie met de Early Years serie van Kurt Adler uit Amerika en sinds dit jaar ook met de oude retro kerstballen zoals die vroeger bij alle (groot)ouders in de kerstboom hingen. Door de veranderende markt is het nu ook voor ons, als kleine winkel in Rotterdam mogelijk om in te kopen op de plekken waar vroeger alleen de grote warenhuizen of groothandel kwam. 

Kerst collectie V&D

Ervaar een gevoel van nostalgie bij het bekijken van onze zilver met sneeuw collectie kerstballen, zoals die vroeger o.a. bij de V&D te koop was. Welke (groot)ouder haalde daar niet zijn kerstspullen vandaan? Soms kom je in 2e hands winkels deze kerstballen nog wel tegen, of misschien heb je ze zelf wel van je (groot)ouders geërfd. Maar je zult zien dat het mooie van die kerstballen vaak af is. Ze glinsteren niet meer zo mooi als dat ze deden en vaak is er in de loop der jaren ook wel wat gesneuveld. Hoe tof is het dat je die oude collectie nu opnieuw kunt aanvullen of kan samenstellen. Zelfs de zilveren piek met tierelantijnen die vroeger alleen bij Vroom en Dreesman te koop was hebben wij in onze collectie kunnen opnemen!

Maak je Retrokerstboom compleet

Bij de Retro kerstballen hoort natuurlijk ook de originele kerstverlichting. Zoals de kaarsjes op clip kerstboomlampjes. Inmiddels wel in leduitvoering, maar daar zie je niets van. Geniet deze kerst van het warme licht van de kaarsjes dat weerkaatst in de zilveren kerstballen. Behalve de ronde kerstballen met sneeuw hebben we ook de klokjes die nog echt kunnen klingelen, pegels met sneeuw, het zwaantje en het zilveren kerkje. En vergeet tot slot niet je boom helemaal af te maken met de zilveren slingers.

Veilig verpakt en snel in huis

Kerstversiering kopen doe je bij Alles in Wonderland: je profiteert hierbij altijd van een snelle verzending en lage verzendkosten. Alle kerstballen worden super goed verpakt zodat ze gegarandeerd heel aankomen bij je thuis. Heb je vragen over Alles in Wonderland, of over ons assortiment? Neem dan gerust even contact op, we helpen je graag verder. Ben je eens in de buurt van Rotterdam? Kom dan ook eens langs in onze fysieke winkel, waar de leukste producten gewoon voor je klaarliggen.

Meer

Retro  Er zijn 82 producten.

per pagina
Toont 1 - 12 van 82 items
Toont 1 - 12 van 82 items