oxoweb159765
Dieren en insecten

Kerstballen en ornamenten met dieren of insecten als motief

Onze collectie bijzondere kerstballen en ornamenten wordt steeds uitgebreider. Er zijn werkelijk bijna geen vormen meer, die wij niet als unieke kerstballen of ornamenten voor de kerstboom aanbieden. Dieren of insecten als vorm mogen hierbij natuurlijk niet ontbreken. Op deze pagina vin...

Kerstballen en ornamenten met dieren of insecten als motief

Onze collectie bijzondere kerstballen en ornamenten wordt steeds uitgebreider. Er zijn werkelijk bijna geen vormen meer, die wij niet als unieke kerstballen of ornamenten voor de kerstboom aanbieden. Dieren of insecten als vorm mogen hierbij natuurlijk niet ontbreken. Op deze pagina vind je allerlei diersoorten terug om aan de kerstboom te hangen. Het gaat hier om in de kerstsfeer aangeklede huisdieren zoals honden of katten, boerderijdieren zoals varkentjes, maar ook om wilde dieren zoals beertjes, tijgers en zelfs exotische vogels. Of maak een aquarium van je kerstboom met verschillende onderwaterdieren in allerlei kleuren. Zelfs een kwal met diamanten goud is verkrijgbaar! En met een dinosaurus of fantasiedieren zoals een eenhoorn betrek je ook gemakkelijk je kinderen bij het versieren van je kerstboom.

Niet alleen voor de kerstboom

Deze unieke collectie met dieren en insecten omvat niet alleen maar dieren met een leuk kerstmotief, maar ook allerlei andere dieren met een uitgebreide scala aan kleuren en versieringen. Vele kerstballen en ornamenten kunnen daarom het hele jaar door gebruikt worden. Wat dacht je ervan om bijvoorbeeld na de kerst deze gouden Kolibrie aan je huisplant te hangen?

Onze collectie kerstballen en ornamenten zijn vrijwel allemaal uit 100% glas gemaakt en bevatten vaak leuke aanvullende attributen zoals bijvoorbeeld veren. Ben je bang dat je huisdier je kerstbal even leuk vindt als jij of dat je kinderen het niet kunnen laten om ermee te spelen? Kies dan voor een kerstbal uit pluche, want deze kunnen best tegen een stootje. Ze zijn daarmee ook geschikt om ze na de kerst als decoratie en herinnering aan de mooie kersttijd, in je auto aan de achteruitkijkspiegel te hangen.

Het hele jaar door bestellen

Of je nu met onze artikelen zelf een unieke kerstboom wilt creëren of op zoek bent naar een apart cadeau voor je vrienden of kennissen, hier vind je voor iedere smaak wel wat. Onze kerstballen en ornamenten kunnen het hele jaar door besteld worden. Vele kerstballen zijn ook buiten de kerstperiode een mooie decoratieve toevoeging aan je woning. Bekijk zeker nog de andere artikelen van Alles in Wonderland, want bij bestellingen vanaf €50 leveren wij helemaal gratis aan huis. Voor onze Belgische klanten geldt dit bij bestellingen vanaf €65. Voor de grootste keuze aan unieke producten en gadgets ben je bij ons aan het juiste adres!

Meer

Dieren en insecten  Er zijn 335 producten.

per pagina
Toont 1 - 12 van 335 items
Toont 1 - 12 van 335 items