oxoweb159765
Dieren en insecten

Onze collectie bijzonder kerstballen en ornamenten is steeds uitgebreider geworden. Om het voor jou makkelijker te maken de juiste kerstbal te vinden hebben we de collectie opgedeeld in categorieën. In de collectie Dieren en Insecten vind je alsnog een uitgebreide collectie, uiteenlopend van realistische dieren. Dit kunnen bosdieren zijn, maar o...

Onze collectie bijzonder kerstballen en ornamenten is steeds uitgebreider geworden. Om het voor jou makkelijker te maken de juiste kerstbal te vinden hebben we de collectie opgedeeld in categorieën. In de collectie Dieren en Insecten vind je alsnog een uitgebreide collectie, uiteenlopend van realistische dieren. Dit kunnen bosdieren zijn, maar ook wilde dieren, huisdieren, boerderijdieren, vissen, vlinders en insecten.

Daarnaast hebben we ook nog een uitgebreide collectie met grappige dieren die zijn aangekleed met mooie kleren, grappige uitdrukkingen en met allerlei leuke attributen. 

Je eigen unieke boom

Met zo'n grote collectie bijzondere kerstballen kan het niet anders dan dat jij je boom helemaal uniek kan maken. Dat hoeft niet in een keer. Het is ook leuk om ieder jaar nieuwe ornamenten aan je collectie toe te voegen. Kies je voor een kerstboom vol met dieren uit de zee zoals de octopus of maanvis? Of hou je meer van de gekke aangeklede dieren zoals de kikker bruid en bruidegom? Traditioneel gezien zijn er natuurlijk vele soorten vogels te verkrijgen. Gemaakt van 100% glas of aangevuld met veren. 

Jonge kinderen en huisdieren

Wil je graag een mooie unieke kerstboom maken, maar heb je thuis een kat die het liefst boven in je kerstboom klimt? Dan is glas wellicht niet de beste keuze voor jou. Gelukkig hebben wij ook kerstballen van pluche die tegen een stootje kunnen. Ook handig in een huis vol jonge kinderen. 

Het hele jaar door bestellen

Ieder najaar wordt onze collectie weer aangevuld met nieuwe kerstballen voor de kerst van dat jaar. Ook de rest van het jaar blijft het mogelijk kerstballen te bestellen. We streven ernaar het hele jaar rond een mooie collectie in onze winkel te kunnen presenteren. Voor het zover is kan je in ieder geval online de nog aanwezige collectie bekijken en bestellen. Vanaf €50,- worden de kerstballen ook nog eens gratis bij u thuisbezorgd in Nederland. Onze Belgische klanten krijgen deze service vanaf €65,- Dit kan natuurlijk ook worden gecombineerd met alle andere leuke artikelen uit onze winkel.  

Meer

Dieren en insecten  Er zijn 325 producten.

per pagina
Toont 1 - 12 van 325 items
Toont 1 - 12 van 325 items