oxoweb159765
Eten en drinken

Kerstboomversiering met motieven van eten en drinken

Eten en drinken maakt al decennialang deel uit van een kerstboomversiering. Denk aan de kerstmannetjes uit chocolade die je aan je kerstboom kunt hangen of de met likeur gevulde kerstballetjes uit chocolade. Niet te vergeten de in veelvuldige vormen bestaande versieringen uit marsepein. Nu kun...

Kerstboomversiering met motieven van eten en drinken

Eten en drinken maakt al decennialang deel uit van een kerstboomversiering. Denk aan de kerstmannetjes uit chocolade die je aan je kerstboom kunt hangen of de met likeur gevulde kerstballetjes uit chocolade. Niet te vergeten de in veelvuldige vormen bestaande versieringen uit marsepein. Nu kun je met onze collectie van kerstballen en ornamenten met als thema eten en drinken, deze vorm van versieren perfect aanvullen of er een geheel andere en unieke creatie van maken.

De kerstballen uit onze eten en drinken collectie nemen allerlei vormen en kleuren aan. Van een softijsje in regenboogkleur over een nagebootste Parma ham tot een glaasje Port bestaat er echt alles. Je kunt het ook gezonder houden met een groene Augurk, een citroen of een Ananas. Alle kerstballen zijn uit 100% glas gemaakt en hoogwaardig afgewerkt. Zo zijn ze met de mond geblazen en per hand beschilderd. Je kunt ze alleen niet opeten!

Geniet het hele jaar door van je kerstversiering

De meeste kerstballen hebben niet specifiek de kerstsfeer als thema. Hierdoor maken ze niet alleen je kerstboom zeer speciaal, maar hangen ze ook mooi elders in je huis. Zo kun je ze aan een grotere huisplant of boompje hangen en er een fruitboom van maken. Laat je creativiteit gewoon zijn gang gaan. Of verwen je vrienden en dierbaren met deze originele cadeaus. Ken je iemand die graag tequila drinkt? Dan zal deze persoon zeker te vinden zijn voor onze Tequila Set. Voor fastfoodliefhebbers zal de Fast Food Set dan meer iets zijn. Deze sets bestaan uit kleine kerstballen waardoor ze niet alleen aan een kerstboom mooi hangen, maar ook op andere plaatsen of aan een kleine kunstboom. Niet iedereen heeft namelijk een grote kerstboom staan.

Een ideaal bedrijfscadeau of relatiegeschenk

Wil je dit jaar je personeel in de watten leggen of juist je klanten bedanken voor de fijne samenwerking? Ook dan is deze collectie kerstballen en ornamenten wellicht geschikt. Een origineler kerstcadeau kan haast niet en bovendien zijn onze kerstballen betaalbaar. Door de grote variëteit binnen ons aanbod aan thematische kerstballen en ornamenten vind je zeker iets wat bij jouw bedrijf of bij je klanten past. Vind je niet wat je zoekt of heb je vragen over ons aanbod, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag om deze kerst uniek en extra speciaal voor je te maken.

Meer

Eten en drinken  Er zijn 308 producten.

per pagina
Toont 1 - 12 van 308 items
Toont 1 - 12 van 308 items