oxoweb159765
Ruimtevaart-robots

Ruimtevaart en robots als kerstboomversiering

Bij geen enkel ander feest komen de sterren zo dichtbij als tijdens de kerst. Daarom is het helemaal nog niet zo’n gek idee om je kerstboom met elementen uit de ruimtevaart en robots te versieren. Zeker niet als je kinderen of je man dan ook nog echte ruimtevaartfans zijn. Door de uitslaande vlammen ...

Ruimtevaart en robots als kerstboomversiering

Bij geen enkel ander feest komen de sterren zo dichtbij als tijdens de kerst. Daarom is het helemaal nog niet zo’n gek idee om je kerstboom met elementen uit de ruimtevaart en robots te versieren. Zeker niet als je kinderen of je man dan ook nog echte ruimtevaartfans zijn. Door de uitslaande vlammen van onze kerstbalraket zou je haast denken dat deze op ieder moment dwars door je plafond naar de maan gaat vliegen. Of wat dacht je van de astronaut, die geduldig op een gouden planeet op de kerstman zit te wachten? Zelfs Major Tom ontbreekt niet in deze aparte ruimtevaartcollectie van unieke kerstballen en ornamenten.

Als je liever de buitenaardse wezens dan sterren in je kerstboom wilt ontdekken, dan is misschien een Ufo kerstbal of een alien meer iets voor je. De kerstballen en ornamenten uit deze ruimtevaart- en robotcollectie verschillen dus ontzettend van elkaar. Niet enkel in thema, maar ook in kleur. Hierdoor kun je ze perfect combineren met andere versieringselementen voor je kerstboom.

Een uniek cadeau voor alle Space liefhebbers

Heb je familie of vrienden die helemaal gek zijn op ruimtevaart of van een ontmoeting met echte aliens dromen? Dan zijn de kerstballen en ornamenten uit deze unieke collectie een zeer leuk cadeau. Hun kerstboom wordt met deze collectie een boeiende reis door de ruimte. Ook na de kerst kunnen deze kerstballen nog gemakkelijk gebruikt worden om hun woning te decoreren. Zoals de ruimte, zijn deze kerstballen tijdloos en passen bij alle momenten van het jaar en hangen niet alleen mooi aan een kerstboom, maar ook op andere plaatsen binnen de woning.

Bestel gemakkelijk online en ontvang je unieke kerstballen aan huis

Al onze collecties kerstballen en ornamenten kun je gemakkelijk via deze webwinkel bestellen. Onze tip: bestel je unieke kerstballen uit deze ruimtevaart- en robotcollectie met andere artikelen van Alles in Wonderland. Bij bestellingen met een waarde van meer dan €50, brengen wij voor leveringen in heel Nederland namelijk geen verzendkosten in rekening. Voor bestellingen van €65 of meer leveren wij zelfs gratis in België. Bekijk dus zeker de andere producten van onze webwinkel. Voor de meest unieke en betaalbare (kerst) cadeaus ben je bij ons zeker aan het goede adres. Neem gerust contact met ons op als je nog verdere vragen hebt.

 

Meer

Ruimtevaart-robots  Er zijn 16 producten.

per pagina
Toont 1 - 12 van 16 items
Toont 1 - 12 van 16 items