oxoweb159765

Biologische Zaden van de Bolster

De Bolster is een familiebedrijf met passie voor biologische zaden. Zaden voor groenten, bloemen, kruiden, groenbemesters en kiemgroenten. In zijn huidige vorm bestaat het sinds 2005 nadat Bart en Elly Vosselman het zadenbedrijf De Bolster hadden overgenomen van het echtpaar Harry en Chris Douwes. Het bedrijf is gevestigd in Epe.


Voor professionals en hobby tuiniers


In de afgelopen jaren is De Bolster is uitgegroeid tot een gerespecteerd merk in biologische zaden. Haar focus op het veredelen van groenten en het vermeerderen van zaden (groenten, bloemen, kruiden, groenbemesters en kiemgroenten). Ze produceren ruim 370 rassen voor professionele telers, zaadbedrijven, retailers en hobby-tuiniers. Een deel hiervan kan je terugvinden bij Alles in Wonderland, nadat we de zaden al meerdere jaren succesvol verkopen in onze andere winkel Bloembinderij Geschikt. 


Gezonde voeding


Net als De Bolster geloven wij in pure voeding, wereldwijd voor iedereen toegankelijk, eerlijk en bewust geproduceerd, met zorg voor de natuur en respect voor elkaar. Wij willen startende én ervaren tuinliefhebbers aanmoedigen en helpen om zelf kruiden en groenten te kweken; gezond, lekker en natuurlijk 100% biologisch.


Goed voor de bijen


Aangezien bijen zo belangrijk zijn in onze voedselketen is het ook belangrijk dat wij zorgen voor voldoende gevarieerd voedsel voor hen. Dat kan met de talloze bloemenzaden die speciaal zijn ontwikkeld voor bijen en vlinders. Aan de icoontjes op de verpakking kan je zien wat de meest geschikte zaden zijn. Variëteit is hierbij het allerbelangrijkst; de bijen moeten tenslotte het hele jaar door nectar kunnen vinden. 


Bestel de zaden van de Bolster makkelijk online


Wil jij ook beginnen met het kweken van je eigen groenten en kruiden? Of wil je een biologische bloementuin aanleggen waarvan je zeker weet dat de bijen hier veilig kunnen eten zonder vergiftigd te worden door alle chemische bestrijdingsmiddelen? Shop dan eenvoudig en snel online bij Alles in Wonderland. Je product wordt de volgende werkdag al thuis geleverd. 

Lees meer
per pagina
Toont 1 - 12 van 135 items
Toont 1 - 12 van 135 items