oxoweb159765
Voertuigen

Voertuigen als kerstbal of ornament voor in je kerstboom

Bij Alles in Wonderland nemen wij het begrip voertuigen zeer breed. Ook als het gaat om voertuigen die je als kerstbal of ornament in je kerstboom kunt hangen. Hou je van mooie of snelle auto’s? Of ben je een luchtvaartenthousiast? Vaar je graag en ben je dus meer voor boten te vinden? Op ...

Voertuigen als kerstbal of ornament voor in je kerstboom

Bij Alles in Wonderland nemen wij het begrip voertuigen zeer breed. Ook als het gaat om voertuigen die je als kerstbal of ornament in je kerstboom kunt hangen. Hou je van mooie of snelle auto’s? Of ben je een luchtvaartenthousiast? Vaar je graag en ben je dus meer voor boten te vinden? Op deze pagina ga je in al deze gevallen de juiste kerstballen en ornamenten vinden, om dit jaar de kerst met een leuke en unieke kerstboom te vieren.

Er zijn echt geen voertuigen, die niet in deze speciale collectie bestaan. Van tractors met een kerstboom tot campers of vliegtuigen die qua kleuren helemaal in de kerstsfeer passen, bieden wij alles. Maar echte auto-, boot- of vliegtuigliefhebbers genieten natuurlijk het hele jaar door van al deze dingen. Daarom hebben niet alle voertuigen uit onze collectie van kerstballen en ornamenten voor in de kerstboom een kerstkleedje aan. In deze categorie vind je voertuigen in allerlei kleuren. Zo is er een speedboot in kleuren, die zowel mooi in je kerstboom zijn, als decoratief op andere plaatsen binnen je woning. Of een Tuk Tuk, die behalve kerstherinneringen misschien ook nog een vakantieherinnering kan oproepen. Zelfs aan treinliefhebbers is gedacht en ook de fietsen mogen uiteraard niet missen in deze unieke collectie kerstballen en ornamenten.

Kwaliteitsproducten uit 100% glas, mondgeblazen en handgeschilderd

Toch hebben al onze kerstballen en ornamenten voor in de kerstboom één ding gemeen: ze zijn allemaal handgemaakt uit 100% glas. Ze zijn daarom ook allemaal uniek en zorgen voor een zeer aparte decoratie van je kerstboom. Anders dan de traditionele kerstballen kun je ze het hele jaar door gebruiken om ze op andere plaatsen binnen je woning als decoratie op te hangen. Bovendien zijn onze producten betaalbaar. Daarom zijn deze kerstballen uiterst geschikt als cadeau of als kerstattentie voor je personeel, collega’s of klanten.

Deze kerstballen en ornamenten kun je het hele jaar door bestellen

Bestel je unieke collectie aan kerstballen en ornamenten gemakkelijk het hele jaar door via deze webwinkel. Bestel je voor een waarde van meer dan €50, dan leveren wij uw bestelling gratis aan huis, in heel Nederland. Ook in België kunnen wij gratis leveren bij bestellingen boven de €65. Natuurlijk ben je altijd welkom in onze winkels. Waar zich deze bevinden en de openingstijden vindt je op deze link.

Meer

Voertuigen  Er zijn 85 producten.

per pagina
Toont 1 - 12 van 85 items
Toont 1 - 12 van 85 items