oxoweb159765
Muziek

Kerstballen en ornamenten met muziek als thema

Muziek is een belangrijk onderdeel van vrijwel ieder feest en zeker ook van het kerstfeest. Daarom is een kerstboom versierd met muziekinstrumenten zeker een goed idee. Meer nog, de sfeer rond je kerstboom en bij je thuis zal er alleen nog maar feestelijker door worden. Op deze pagina vind je allerl...

Kerstballen en ornamenten met muziek als thema

Muziek is een belangrijk onderdeel van vrijwel ieder feest en zeker ook van het kerstfeest. Daarom is een kerstboom versierd met muziekinstrumenten zeker een goed idee. Meer nog, de sfeer rond je kerstboom en bij je thuis zal er alleen nog maar feestelijker door worden. Op deze pagina vind je allerlei kerstballen en ornamenten van muziekinstrumenten voor in je kerstboom. Deze maken jouw kerstboom niet alleen extra feestelijk, maar ze zorgen er ook voor dat je een unieke kerstboom hebt waarvan je kennissen en vrienden zullen opkijken.

Al onze kerstballen en ornamenten voor in de kerstboom zijn gemaakt van 100% glas en zijn mondgeblazen. Zelfs de beschildering gebeurt handmatig. Hierdoor is niet enkel onze kerstbalcollectie van muziekinstrumenten uniek, maar ook iedere kerstbal of ieder ornament op zich.

Een ruime keuze van muziekinstrumenten en spelers voor in je kerstboom

Binnen deze collectie vind je allerlei verschillende kerstballen en ornamenten van muziekinstrumenten. Of het nu een gitaar, een piano of een harp moet zijn, je kunt ze allemaal in deze webwinkel terugvinden. Maar ook aparte ideeën uit de muziekwereld zijn er te vinden: denk aan een Radio in Retro-stijl of bijvoorbeeld aan koptelefoons. Zelfs aan de fans van Elvis Presley is er gedacht. Een kerstbal van Elvis Presley kun je bestellen met een gouden gitaar in zijn hand, met Cape of in een blauw pak.

Of je nu muziekliefhebber bent, of Elvis-fan; je kunt in onze webwinkel je eigen kerstbalcollectie zo samenstellen, dat hij perfect bij jou past. Bestel je voor meer dan €50, dan leveren wij jouw kerstballen zelfs gratis aan huis. Voor onze Belgische klanten kunnen wij bij bestellingen vanaf €65 gratis aan huis leveren.

Kerstballen en ornamenten voor in je kerstboom het hele jaar door bestellen

Onze collectie van kerstballen zijn het hele jaar door verkrijgbaar en gemakkelijk te bestellen via onze webwinkel. Ze zijn perfect geschikt voor in je eigen kerstboom, maar ook als cadeau voor familie, vrienden of zakenrelaties. Bovendien hangen ze niet alleen mooi aan je kerstboom, maar ook aan huisplanten, boompjes, rekjes of andere dingen. Muziek is tijdloos en ook dat kun je van deze collectie van kerstballen en ornamenten met muziek als thema zeggen. Je kunt ze als leuke decoratie het hele jaar door binnen je huis of woning kwijt.

 

 

Meer

Muziek  Er zijn 25 producten.

per pagina
Toont 1 - 12 van 25 items
Toont 1 - 12 van 25 items