oxoweb159765
Nijntje

Kerstballen en ornamenten van Nijntje

Nijntje mag in ons assortiment van speciale en thematische kerstballen en ornamenten voor in de kerstboom niet ontbreken. Nijntje maakt deel uit van bijna ieder kinderbestaan in Nederland en België. Veel volwassenen blijven de rest van hun leven bewonderaars van dit eenvoudig getekend, maar tegelijkertijd sp...

Kerstballen en ornamenten van Nijntje

Nijntje mag in ons assortiment van speciale en thematische kerstballen en ornamenten voor in de kerstboom niet ontbreken. Nijntje maakt deel uit van bijna ieder kinderbestaan in Nederland en België. Veel volwassenen blijven de rest van hun leven bewonderaars van dit eenvoudig getekend, maar tegelijkertijd sprookjesachtig konijntje. Met de kerstbalcollectie van Nijntje wordt je kerstboom en het hele kerstfeest een superleuk familiefeest. En als de kerst voorbij is, hang je de verschillende Nijntje kerstballen en ornamenten gewoon op als decoratie voor je woning. Nijntje past namelijk bij iedere tijd van het jaar.

Hoogwaardige kwaliteit en een fraai design

Bij Alles in Wonderland zijn alle kerstballen voor 100% uit glas gemaakt en worden met de mond geblazen. Ook worden ze handmatig beschilderd. Iedere kerstbal is dus 100% uniek. Binnen ons aanbod vind je Nijntje in allerlei kleuren en uitvoeringen. Je kunt onze kerstballen gemakkelijk met je eigen kerstballen combineren. Zo zijn er kerstballen van Nijntje in verschillende kleuren zoals goud, zilver of oranje. Zelfs is er een Nijntje in een delfts-blauwe bloemetjesjurk. Aan een echte kerstboom met Nijntje als thema mag de hond Snuf natuurlijk ook niet missen!

Ben je bang dat je kinderen Nijntje te leuk gaan vinden en er mee gaan spelen? Kies dan niet voor een kerstbal uit glas, maar voor onze ornamenten voor in de kerstboom. Deze bestaan uit metaal of keramiek en kunnen wel tegen een stootje. Ze hangen daarom ook buiten de kerst zeer mooi als decoratie op een kinderkamer.

Kerstballen en ornamenten voor in de kerstboom: een uniek cadeau

Onze thematische collecties van kerstballen en ornamenten voor in de kerstboom zijn een uitstekend cadeau! Heb je kennissen of vrienden die een zwak voor Nijntje hebben? Verras ze dan met onze kerstballen van Nijntje. Ook zakenrelaties of klanten kunnen hier blij mee zijn. Wellicht is het een idee om je personeel met deze kerstballen te waarderen? Voor bestellingen vanaf €50 leveren wij gratis in heel Nederland. En het maakt daarbij niet uit welke combinatie van artikelen je binnen onze webwinkel bestelt. Wil je weten wat je bij Alles in Wonderland nog allemaal aan leuke cadeau ideeën of decoratieve artikels kunt vinden? Klik dan hier. Wij leveren ook in heel België. Dit is bij bestellingen vanaf €65 zelfs gratis. Heb je hier nog vragen over, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

 

Meer

Nijntje  Er zijn 28 producten.

per pagina
Toont 1 - 12 van 28 items
Toont 1 - 12 van 28 items