oxoweb159765

DOIY brengt objecten tot leven. Het merk gebruikt design om objecten met een verhaal te creëren. Deze kleine pareltjes vol van creativiteit hebben als doel ons dagelijk leven te verblijden. Ieder DOIY product is overwogen en dient zowel te kunnen gebruikt als te worden bewonderd. Om te kunnen delen, maar eveneens te kunnen bezitten. Het maakt niet uit waar je bent, of je nu op vakantie bent, geniet van een regenachtige dag thuis, hard aan het werk bent of feest viert met vrienden en familie. DOIY creëert producten die niet alleen emoties losmaken, maar ook het dagelijks leven vult met poëzie en amusement. De filosofie bij DOIY draait in een cirkel waarin vorm en functie met elkaar in verband staan. Aan deze mix wordt een essentieel element toegevoegd, namelijk emotie!

DOIY is geboren uit alchemie tussen mensen die dezelfde speelse, intrigerende, creatieve uitdaging zoeken. Elodie’s rusteloze creatieve geest en Jaime’s zoektocht naar schoonheid en perfectionisme kwamen samen op hetzelfde moment. Het was in 2008 in Barcelona. Tijdens een gesprek laat in de avond ondekte ze hun doel. Tegen de schilderachtige achtergrond van een klein Spaans appartement kruisten Elodie en Jaime hun wegen om hun creativiteit, jeugd en enthousiasme te gebruiken om samen iets vorm te geven. Het duurde niet lang: de volgende ochtend stopten ze met hun baan.


Een nieuw democratisch ontwerp: betaalbaar en mooi, nuttig en charmant, wereldwijd en universeel. De visie was vanaf het begin duidelijk, een enorme hulp in die vroege dagen, toen al het andere nog steeds wazig en onbepaald was. Toen was het de tijd voor de eerste objecten, de grote strijd en het vroege succes. De grote nieuwsgierigheid en de niet-stoppende wil om te verkennen hebben het merk herkenbaar gemaakt, op wereldschaal uitgebreid en, vooral, geliefd. Van Barcelona tot Tokio, van New York tot Parijs, het merk groeide en groeide.


Met eindeloze passie, hard werken en veel plezier brengt DOIY nu veel mensen over de hele wereld creativiteit en schoonheid: met als uiteindelijk doel hun leven beter te maken, ook al is het maar een klein beetje.

Lees meer
per pagina
Toont 1 - 12 van 36 items
Toont 1 - 12 van 36 items