oxoweb159765
Religie

Religieuze kerstballen en ornamenten voor in de kerstboom

Wat past er bij een religieus feest zoals het kerstfeest beter in je kerstboom dan religieuze kerstballen en ornamenten? Hieronder vind je een uitgebreide collectie aan kerstballen en ornamenten voor in de kerstboom met een religieuze sfeer. Voeg de kerstsfeer aan je kerstboom toe door er...

Religieuze kerstballen en ornamenten voor in de kerstboom

Wat past er bij een religieus feest zoals het kerstfeest beter in je kerstboom dan religieuze kerstballen en ornamenten? Hieronder vind je een uitgebreide collectie aan kerstballen en ornamenten voor in de kerstboom met een religieuze sfeer. Voeg de kerstsfeer aan je kerstboom toe door er een grote kerststal van te maken. Alle ingrediënten hiervoor vind je binnen deze collectie. Denk aan Jozef, Maria en de pasgeboren baby Jezus of bestel meteen de volledige luxe kerststal set met alles wat in een kerststal hoort, maar dan om in de kerstboom op te hangen. Of voel je veilig met de beschermengel voor in de kerstboom. In deze collectie vind je ook kerstballen en ornamenten uit andere geloofsrichtingen. Zo is er bijvoorbeeld de kerstbal Lachende Buddha.

Kerstballen en ornamenten vrij combineren met je bestaande collectie

Onze collectie kerstballen en ornamenten voor in de kerstboom kun je vrij combineren met je bestaande collectie aan kerstballen en kerstdecoratie. Alle kerstballen zijn uit 100% glas gemaakt en met de mond geblazen. Ze zijn met de hand beschilderd en omdat engelen, kerststallen, de heilige familie of ook de Buddha kerstballen in verschillende kleuren te verkrijgen zijn, kun je hier zeker kerstballen en ornamenten vinden die bij je bestaande collectie passen.

Ben je bang dat deze glazen kerstballen snel kapot gaan door je huisdieren of kinderen? Kies dan voor de kerstboom clip uit metaal. Deze vind je in een gouden kleur en is een leuke toevoeging aan je kerstboom. Uiteraard kun je deze clip ook gemakkelijk op andere plaatsen binnen je woning als decoratiemiddel gebruiken.

Gemakkelijk het hele jaar door bestellen, voor jezelf of als cadeau

De kerstballen en ornamenten binnen deze collectie kun je gemakkelijk het hele jaar door bestellen. Ze zijn ideaal voor jezelf of als cadeau voor je vrienden of familie. Vele van deze kerstballen zijn ook buiten de kerst mooi om als decoratiemiddel te gebruiken. De Buddha’s  met hun verschillende kleuren kunnen ook buiten de kerst voor een serene sfeer binnen je huis zorgen. Ook de Ark van Noach kan het hele jaar door aan dit prachtige verhaal uit het oude testament herinneren. En een beschermengel op je slaapkamer of je werkplaats geeft niet alleen tijdens de kerst een fijn gevoel, maar is ook het hele jaar door een cadeau bij uitstek voor iedereen die je dierbaar is.

 

Meer

Religie  Er zijn 26 producten.

per pagina
Toont 1 - 12 van 26 items
Toont 1 - 12 van 26 items