oxoweb159765
Gebruiksvoorwerpen

Kerstballen en ornamenten van gebruiksvoorwerpen

Bij Alles in Wonderland vind je een uitgebreidste collectie van bijzondere en unieke kerstballen en ornamenten voor in de kerstboom. Bekijk op deze pagina de adembenemende variëteit binnen ons aanbod aan kerstballen en ornamenten. Door deze artikelen in je kerstboom te hangen, wordt je kerstboom e...

Kerstballen en ornamenten van gebruiksvoorwerpen

Bij Alles in Wonderland vind je een uitgebreidste collectie van bijzondere en unieke kerstballen en ornamenten voor in de kerstboom. Bekijk op deze pagina de adembenemende variëteit binnen ons aanbod aan kerstballen en ornamenten. Door deze artikelen in je kerstboom te hangen, wordt je kerstboom een echt unicaat. Onze collectie is zo uitgebreid, dat je onmogelijk alle kerstballen in één keer kunt kopen. Maar het is even leuk om je collectie speciale kerstballen en ornamenten ieder jaar weer een beetje uit te breiden met de items uit deze collectie.

Bijzondere en unieke kerstballen: voor iedere smaak wel wils

En geloof ons, voor iedere smaak zit er wel iets bij in deze collectie. Van een frisdrankautomaat en handmixer, een golftas en rolkoffer tot een vintage telefoon en rolschaats, er zit echt van alles bij. Het bijzondere is dat al deze kerstballen uit 100% glas, met de mond geblazen, gemaakt zijn. Omdat ze ook per hand beschilderd zijn, kan men bijna stellen dat iedere kerstbal uniek is en je boom dus versierd wordt met kleine kunstwerkjes. Je vindt hier een brede keuze uit vormen en kleuren. Daarom kun je deze kerstballen perfect combineren en integreren in je bestaande collectie van kerstballen en kerstversiering.

Ook hebben lang niet alle kerstballen een kerstjasje aan, waardoor je ze ook tijdens de rest van het jaar prima kunt gebruiken en op kunt hangen als decoratie om je huis op te vrolijken. Van de meeste voorwerpen zijn er meerdere uitvoeringen in verschillende kleuren. Op deze manier vind je altijd iets wat bij jouw stijl, smaak of interieur past.

Originele kerstballen en ornamenten voor jezelf of als cadeau

De artikelen uit onze collectie bijzondere kerstballen en ornamenten zijn van hoge kwaliteit en toch heel betaalbaar. Daarom zijn ze uiterst geschikt als cadeau voor je vrienden of familie. Maar ook als originele kerstattentie voor je zakenrelaties of personeelsleden bieden deze kerstballen zich aan. Omdat er zo veel verschillende variaties en gebruiksvoorwerpen door deze kerstballen en ornamenten worden afgebeeld, vind je zeker de juiste kerstballen die bij het thema van jouw bedrijf of bedrijfstak passen. Voor grotere bestellingen boven de €50 (€65 in België), leveren wij je kerstattenties gratis aan huis of aan je bedrijfsadres. Neem gerust contact met ons op als je hier nog vragen over hebt.

Meer

Gebruiksvoorwerpen  Er zijn 263 producten.

Subcategorieën

per pagina
Toont 1 - 12 van 263 items
Toont 1 - 12 van 263 items