oxoweb159765
Notenkraker

Kerstballen en ornamenten van de Notenkraker

Bij Alles in Wonderland durven wij te stellen dat je nergens anders in Nederland of België zo’n groot en divers assortiment aan kerstballen en ornamenten voor in je kerstboom vindt dan in deze webwinkel. Natuurlijk mogen dan ook de bekende en toch zeer aparte figuren van de Notenkraker niet in ons aan...

Kerstballen en ornamenten van de Notenkraker

Bij Alles in Wonderland durven wij te stellen dat je nergens anders in Nederland of België zo’n groot en divers assortiment aan kerstballen en ornamenten voor in je kerstboom vindt dan in deze webwinkel. Natuurlijk mogen dan ook de bekende en toch zeer aparte figuren van de Notenkraker niet in ons aanbod missen. Door het sprookje “de Notenkraker en de Muizenkoning” zijn deze figuren namelijk niet meer weg te denken als onderdeel van ieder kerstfeest. Waarom zou je de Notenkraker dan ook niet aan je kerstboom hangen?

Wij bieden de Notenkraker aan in allerlei kleuren en variaties. Zo hebben wij de Notenkraker bijvoorbeeld in wit-zilver-goud, in het rood, paars of blauw. Je kunt hem zelfs als kerstman verkleed bestellen. Kies wat het beste bij je bestaande kerstbalcollectie past.

Kerstballen handgemaakt uit 100% glas

Onze kerstballen zijn handgemaakt en uit 100% glas. Dit wil zeggen dat het glaswerk met de mond geblazen wordt en met de hand beschilderd. Maar ben je bang dat je kinderen de Notenkraker aan je kerstboom even leuk vinden als jij, of dat de Muizenkoning ‘s nachts ten aanval komt, dan bieden onze drie Notenkrakers uit plastic wellicht de uitkomst. In het plastic zitten iriserende stukjes verwerkt, die voor extra glinstering zorgen. Hierdoor lijken ze uit glas te bestaan. Deze Notenkrakers uit plastic gaan dan ook minder snel kapot en kunnen na de kerst ook mooi als versiering op de kinderkamer worden opgehangen.

Bezoek onze winkel in Rotterdam of bestel vanuit huis

Je hoeft niet tot de kerstperiode te wachten om je collectie kerstballen met deze prachtige Notenkrakers uit te breiden. Het hele jaar door ben je welkom in onze vrolijke winkel in Rotterdam. Maar je kunt onze kerstballen en ornamenten voor in de kerstboom ook gemakkelijk van thuis uit bestellen. Combineer je je bestelling met meerdere kerstballen of artikelen in onze webwinkel, dan leveren wij vanaf een bestelling van €50 gratis aan huis. Voor onze Belgische klanten geldt dit bij bestellingen vanaf €65. Bekijk dus zeker ook ons overige aanbod aan unieke kerstballen en stel je eigen unieke kerstbalcollectie samen. Op deze manier weet je zeker dat jij de volgende kerst met een vrijwel unieke kerstboom gaat vieren. Maar ook als een apart, verrassend en betaalbaar cadeau voor je vrienden of familie zijn deze kerstballen en ornamenten uiterst geschikt.

 

 

Meer

Notenkraker  Er zijn 12 producten.

per pagina
Toont 1 - 12 van 12 items
Toont 1 - 12 van 12 items