oxoweb159765
Kerstman-Sneeuwpop

Kerstballen en ornamenten van kerstmannen en sneeuwpoppen

Heb je er al eens aan gedacht om je kerstversiering uit te breiden en te verfraaien met nieuwe kerstballen en ornamenten voor in je kerstboom? De kerstballen en ornamenten op deze pagina bestaan allemaal uit kerstmannen en sneeuwpoppen. Ze passen daarom perfect bij ieder kerstdecor. Maak ...

Kerstballen en ornamenten van kerstmannen en sneeuwpoppen

Heb je er al eens aan gedacht om je kerstversiering uit te breiden en te verfraaien met nieuwe kerstballen en ornamenten voor in je kerstboom? De kerstballen en ornamenten op deze pagina bestaan allemaal uit kerstmannen en sneeuwpoppen. Ze passen daarom perfect bij ieder kerstdecor. Maak er dit jaar een unieke kerstboom van met bijvoorbeeld een kerstman op de fiets of met een surfplank. Of wat dacht je ervan om een vriendin een kerstman met tarzan-broekje cadeau te geven? Je kinderen gaan dan weer vooral opkijken naar een kerstman op een dinosauriër of een kerstman in een ruimteschip. Maar je vindt hier ook voldoende kerstmannen met een traditioneler thema. Wil je dus kerstballen met kerstmannen of sneeuwpoppen aan je kerstversiering toevoegen, dan vind je hier vast en zeker de kerstballen en ornamenten die het beste bij jouw smaak passen.

Unieke kerstballen en ornamenten voor in je kerstboom met handgemaakte kwaliteit

Onze kerstballen zijn allemaal gemaakt uit 100% glas. Hierdoor zien ze er extra feestelijk uit en passen ze uitstekend bij je bestaande collectie van glazen kerstballen. Ze zijn met de mond geblazen en ook met de hand beschilderd. Onze unieke collectie van kerstballen en ornamenten voor in de kerstboom zijn daadwerkelijk kleine kunstwerkjes die je kerstfeest voor jou en je hele familie extra leuk maken.

Gemakkelijk het hele jaar door bestellen

In onze webwinkel hoef je niet te wachten om met het voorbereiden van het kerstfeest te beginnen. Je kunt je favoriete kerstballen en ornamenten hier het hele jaar door bestellen. Bekijk ook onze overige thematische kerstballen en ornamenten en begin nu alvast je unieke kerstboom samen te stellen. Bij bestellingen van meer dan €50 leveren wij ze zelfs gratis aan huis. Woon je in België, dan kunnen wij bij bestellingen vanaf €65 gratis aan huis leveren.

Een ideaal cadeau of relatiegeschenk voor je klanten of medewerkers

Onze kwaliteitsproducten zijn uniek en betaalbaar. Daarom zijn deze kerstballen en ornamenten voor in de kerstboom bijzonder goed geschikt als kerstattentie voor je medewerkers of je personeel. Natuurlijk kun je ook je klanten bedanken met een unieke handgemaakte kerstbal. Als je dit ieder jaar doet, dan beginnen je medewerkers of klanten er zelfs naar uit te kijken. Natuurlijk zijn deze kerstballen ook als cadeau voor je naasten, familie of vrienden een leuk en apart idee. Heb je hier meer vragen over, neem dan gerust contact met ons op!

 

 

Meer

Kerstman-Sneeuwpop  Er zijn 62 producten.

per pagina
Toont 1 - 12 van 62 items
Toont 1 - 12 van 62 items