oxoweb159765
Sprookjes-fantasie

Er was eens een kerstboom... die liever een sprookjesboom wilde zijn

Op deze pagina vind je veel verschillende kerstballen en ornamenten voor in de kerstboom uit de sfeervolle sprookjes- en fantasiewereld. Voeg sprookjesfiguren toe aan je bestaande collectie van kerstballen of maak een hele sprookjeswereld van je kerstboom. In deze collectie vin...

Er was eens een kerstboom... die liever een sprookjesboom wilde zijn

Op deze pagina vind je veel verschillende kerstballen en ornamenten voor in de kerstboom uit de sfeervolle sprookjes- en fantasiewereld. Voeg sprookjesfiguren toe aan je bestaande collectie van kerstballen of maak een hele sprookjeswereld van je kerstboom. In deze collectie vind je zowel kerstgerelateerde fantasiefiguren zoals een rendier in kerstpak, maar ook allerlei andere figuren uit de sprookjes- en fantasiewereld.


Je kinderen gaan nogal opkijken als ze een Starwars Stormtrooper of een Regenboog Eenhoorn aan de kerstboom zien hangen. Maar ook Thee Rex of Baby Lion King mogen natuurlijk niet missen in deze unieke verzameling van kerstballen en ornamenten voor in je kerstboom.

Plezier het hele jaar door

Bij Alles in Wonderland kan je niet alleen het hele jaar door je kerstballen en ornamenten voor in de kerstboom bestellen, maar je kunt onze kerstballen ook het hele jaar door gebruiken door ze voor of na de kerst op andere plekken in je huis of woning op te hangen. Versier bijvoorbeeld de kinderkamers met deze bijzondere kerstballen uit de sprookjeswereld. Of wellicht ben je zelf een fan van huisdieren en vind je het leuk om je huis met een kat met hoed te versieren, of wat dacht je van Prinses Hond?

Handgemaakte kwaliteit

Zoals het bij echte kerstballen hoort, zijn ook bij Alles in Wonderland alle kerstballen uit 100% glas gemaakt. Door het grote aanbod aan verschillende kleuren en vormen passen onze kerstballen daarom ook uitstekend bij je bestaande verzameling van kerstballen en kerstversiering. Wist je trouwens dat deze kerstballen met de mond geblazen worden en met de hand beschilderd? Het gaat hier dus om echte kleine kunstwerkjes, die bovendien betaalbaar zijn. Met de kerstballen en ornamenten van Alles in Wonderland wordt jouw kerstboom dit jaar extra bijzonder en heel uniek.

Perfect voor eigen gebruik, als cadeau of relatiegeschenk

Juist omdat onze kerstballen en ornamenten voor in de kerstboom zo betaalbaar zijn, kun je ze als cadeau voor je vrienden of familie bestellen. Ze zijn ook uiterst geschikt als relatiegeschenk voor je klanten of kerstattentie voor je medewerkers of personeel. Bij bestellingen vanaf €50 in Nederland of €65 in België leveren wij zelfs volledig gratis aan huis. Je kunt hiervoor uit alle artikelen binnen het aanbod van Alles in Wonderland kiezen.

Meer

Sprookjes-fantasie  Er zijn 97 producten.

per pagina
Toont 25 - 36 van 97 items
Toont 25 - 36 van 97 items