oxoweb159765
Sets

Leuke en unieke sets van kerstballen en ornamenten

Met onze sets van kerstballen en ornamenten voor in je kerstboom staat je dit jaar een unieke en vrolijke kerst te wachten. Gebruik deze sets als toevoeging aan je eigen kerstversiering of stel een geheel nieuwe kerstboomversiering samen. Doordat deze sets meestal uit kleinere kerstballen bestaa...

Leuke en unieke sets van kerstballen en ornamenten

Met onze sets van kerstballen en ornamenten voor in je kerstboom staat je dit jaar een unieke en vrolijke kerst te wachten. Gebruik deze sets als toevoeging aan je eigen kerstversiering of stel een geheel nieuwe kerstboomversiering samen. Doordat deze sets meestal uit kleinere kerstballen bestaan, hangen ze ook mooi op andere plaatsen binnen je huis. Denk bijvoorbeeld aan grotere huisplanten of kleinere namaakkerstbomen.

Het uitgebreide aanbod aan verschillende kleuren en thema's zorgt ervoor dat je hier de perfect bij jou passende kerstballen kunt vinden. Vele van deze kerstballen zijn qua thema niet specifiek aan de kerst gerelateerd, waardoor ze ook op andere momenten van het jaar voor extra sfeer en versiering van je woning kunnen zorgen.

Volledige sets of leuke thematische toevoegingen voor in de kerstboom

Op deze pagina vind je zowel grotere sets van kerstballen en een piek waarmee je meteen je hele kerstboom kunt versieren, alsook kleinere sets die je bestaande kerstversiering kunnen opvrolijken of thematiseren. Met bijvoorbeeld een set van 47 onbreekbare kerstballen en piek is niet enkel een feestelijk uitziende kerstboom gegarandeerd, maar je hoeft ook niet bang te zijn dat er kerstballen breken. Vooral als je kinderen of huisdieren hebt, kan dit bijzonder handig zijn. Kleinere sets zoals de retro kerstklokjes met sneeuw of de kleurige dennenappels zijn dan weer ideaal als toevoeging om je bestaande kerstbalcollectie op te frissen. Als je zeker wilt zijn dat je een echt unieke kerstboom hebt waar anderen naar opkijken, probeer het dan eens met thematische sets zoals het vierdelige miniset sterke drank, de onbreekbare Teddy beertjes of de wintersport kerstballen. Deze minisets ga je zo snel niet aan andere kerstbomen vinden. Ze bestaan bovendien uit mini-kerstballen die je ook gemakkelijk op andere plaatsen kunt ophangen.

Een apart design en een uitstekende kwaliteit

Alles in Wonderland staat bekend om zijn decoratieartikelen en gadgets voor de hele familie. Onze producten hebben niet alleen een mooi en kleurrijk design, maar zijn ook van uitstekende kwaliteit. Bij onze kerstballen en ornamenten voor in de kerstboom is dat niet anders. Onze kerstballen zijn gemaakt van 100% glas en met de mond geblazen. Ook het beschilderen gebeurt handmatig. Onbreekbare kerstballen zijn gemaakt uit plastic, omdat er iriserende stukjes in verwerkt zijn die voor extra glinstering zorgen, lijken ze uit glas te bestaan. Hierdoor krijgt uw kerstboom altijd de feestelijke look die hij verdient. Wij leveren snel en betrouwbaar in heel Nederland en België.

 

 

 

 

 

 

Meer

Sets  Er zijn 194 producten.

per pagina
Toont 1 - 12 van 194 items
Toont 1 - 12 van 194 items