oxoweb159765

Het exportbedrijf ORNEX Ltd. werd opgericht in het jaar 1991. De naam van het bedrijf komt van verkorte woorden ORNAMENTS EXPORT die haar zakelijke activiteiten definiëren. Het bedrijf houdt zich alleen bezig met de export van mondgeblazen, met de hand versierde glazen kerstboomversieringen en andere producten die de feestdagen aanvullen.


Ornex werkt samen met alle belangrijke Tsjechische en Slowaakse fabrikanten van kerstboomversieringen. Een breed assortiment van duizenden patronen en vormen die in de korte geschiedenis van het bedrijf zijn gemaakt, is beschikbaar voor klanten over de hele wereld. In de showroom van het bedrijf in Jablonec nad Nisou worden meer dan vijftienduizend ornamenten tentoongesteld.


Jaarlijks hebben onze eigen ontwerpers modecollecties van kerstboomversieringen gemaakt voor het volgende seizoen. De ornamenten weerspiegelen de huidige modetrends en patronen. Elk jaar presenteert Ornex aan haar klanten een compleet assortiment nieuwigheden met duizenden ontwerpen. Het is duidelijk dat ons assortiment kan worden aangepast aan de individuele behoeften en vereisten van onze klanten.

Geen producten van dit merk.