oxoweb159765

ORNEX

Alles in Wonderland is ontzettend blij en trots om als eerste kleine cadeauwinkel een bestelling te mogen plaatsen bij export bedrijf ORNEX. Wij zijn begonnen met het verkopen van retro kerstballen en nu presenteren wij met veel blijdschap onze eigen sets retro kerstballen. We hebben verschillende sets te koop. Deze prachtige kerstballen zijn unieke eyecatchers. Naast de door onszelf samengestelde sets verkopen wij ook kerstballen en pieken die in de jaren '70 in de verkoop waren.

ORNEX


Na de val van de Berlijnse Muur is exportbedrijf ORNEX Ltd. opgericht. De tijd van het communisme was voorbij en de fabrieken waar kerstboomversieringen worden gemaakt waren niet langer in handen van de staat. Waar in Polen kleine fabrieken particulieren werden, sloegen de fabrieken in Tsjechië de handen ineen. Ze vormden gezamenlijk één verkoopkanaal: ORNEX. Oftewel ORNAMENTS EXPORT. Het bedrijf houdt zich alleen bezig met de export van mondgeblazen, met de hand versierde glazen kerstboomversieringen en andere producten die de feestdagen aanvullen. Het exportbedrijf deed eerder enkel zaken met grote winkels zoals V&D, Bijenkorf en HEMA. Nu, na bijna 30 jaar, is daar verandering in gekomen.


Alles in Wonderland is ontzettend blij en trots om als eerste kleine cadeauwinkel een bestelling te mogen plaatsen bij ORNEX. Wij zijn begonnen met het verkopen van retro kerstballen en nu presenteren wij met veel blijdschap onze eigen sets retro kerstballen. We hebben verschillende Retro Reflector Sets te koop. Daarnaast hebben we ook sets met Dubbele Reflector. Deze prachtige kerstballen zijn unieke eyecatchers door het speciale reflector effect.


Naast de door onszelf samengestelde sets verkopen wij ook kerstballen en pieken die in de jaren '70 in de verkoop waren. Misschien herinner je je deze nostalgische kerst ornamenten nog? Denk aan de gekleurde Pegels met Sneeuw, de Zilveren besneeuwde Druppels of de Retro Piek met Klokjes. Geweldig om cadeau te geven aan (overgroot) opa en oma bij wie geheid mooie herinneringen naar boven komen bij het zien van deze kerstballen van vroeger. Versier je boom dit jaar net als toen of combineer prachtige retro kleuren met unieke ornamenten. Met de ORNEX collectie kun je alle kanten op.


Lees meer
per pagina
Toont 1 - 11 van 11 items
Toont 1 - 11 van 11 items