oxoweb159765
Van alles en nog wat

Diverse kerstballen en ornamenten voor in de kerstboom

Eén ding weten wij zeker: op deze pagina ga je zeker inspiratie vinden voor het versieren van je volgende kerstboom. Je zult namelijk zien dat er bijna niets bestaat waarvan er nog geen kerstbal of ornament voor in de kerstboom gemaakt is. Een peperkoek huisje, balletschoenen, een Bitcoin, e...

Diverse kerstballen en ornamenten voor in de kerstboom

Eén ding weten wij zeker: op deze pagina ga je zeker inspiratie vinden voor het versieren van je volgende kerstboom. Je zult namelijk zien dat er bijna niets bestaat waarvan er nog geen kerstbal of ornament voor in de kerstboom gemaakt is. Een peperkoek huisje, balletschoenen, een Bitcoin, een rode auto met cadeautjes op het dak, een rolkoffer, de planeet aarde of een gouden palmboom zijn maar enkele voorbeelden van de bijzondere en unieke kerstballen die hier te vinden zijn en komende kerst al aan jouw kerstboom kunnen hangen.

Als je meer kerstballen of ornamenten van een specifiek thema wilt hebben, bekijk dan zeker de pagina met onze op thema gesorteerde kerstballen. Ben je bijvoorbeeld een Star Wars fan, dan ga je in de categorie ruimtevaart en robots zeker de bijbehorende kerstballen vinden. Of als Nijntje liefhebber kun je je hele kerstboom met verschillende Nijntje kerstballen en ornamenten versieren.

Kerstballen uit 100% glas, met de mond geblazen en met de hand beschilderd

Bijna al onze kerstballen zijn met de hand gemaakt. Dat betekent dat ze, zoals het bij een kerstbal hoort, uit 100% glas bestaan. De glasvorm wordt met de mond geblazen en met de hand beschilderd. Bij Alles in Wonderland zien wij onze kerstballen dan ook daadwerkelijk als kleine kunstwerkjes voor in de kerstboom. Heb je kinderen of huisdieren en ben je bang dat je kerstballen daarom niet lang genoeg meegaan? Dan kun je kiezen uit onze vele ornamenten uit metaal of kerstballen uit plastic. Het gebruikte plastic is hoogwaardig en glittert evenveel als glas. Je kerstboom behoudt daardoor zijn feestelijke look.

Het hele jaar door bestellen, voor jezelf, als cadeau of relatiegeschenk

In de webwinkel van Alles in Wonderland kun je je kerstballen en ornamenten voor in de kerstboom het hele haar door bestellen. Ze worden snel en veilig in heel Nederland en België aan huis geleverd. Voor bestellingen van boven de €50 voor Nederland of €65 voor België is de levering zelfs gratis. Onze unieke collecties van kerstballen zijn niet enkel leuk voor jezelf. Ze kunnen ook een uniek en leuk cadeau zijn voor je vrienden en familie. Deze kerstballen en ornamenten zijn betaalbaar en kunnen daarom ook een perfect relatiegeschenk zijn voor je beste klanten of zakenpartners. Of denk aan een kerstattentie voor je medewerkers of personeel. Door het zeer uitgebreide aanbod aan thematische kerstballen is het zeker mogelijk om een bij jouw bedrijf passend thema te vinden.

 

Meer

Van alles en nog wat  Er zijn 159 producten.

per pagina
Toont 1 - 12 van 159 items
Toont 1 - 12 van 159 items