oxoweb159765
Retro

Kerstballen en ornamenten in retrostijl

De retrostijl wordt steeds populairder. Ook als het gaat om decoratie binnenshuis. Natuurlijk mag deze stijl dan ook niet ontbreken in onze uitgebreide collectie kerstballen en ornamenten voor in de kerstboom. Alle kerstballen binnen deze categorie zijn zowel qua kleuren als vormgeving helemaal in retro. L...

Kerstballen en ornamenten in retrostijl

De retrostijl wordt steeds populairder. Ook als het gaat om decoratie binnenshuis. Natuurlijk mag deze stijl dan ook niet ontbreken in onze uitgebreide collectie kerstballen en ornamenten voor in de kerstboom. Alle kerstballen binnen deze categorie zijn zowel qua kleuren als vormgeving helemaal in retro. Liefhebbers van deze stijl kunnen dankzij Alles in Wonderland ook hun kerstboom helemaal in retro versieren.

Je vindt hier allerlei soorten kerstballen en ornamenten in de populaire retrostijl. Zo zijn er bijvoorbeeld sets van fel gekleurde kerstklokjes, pegels of dennenappels. De zwaan, de flamingo of het roodborstje zijn zoals de andere vogels binnen deze collectie op een clip geplaatst. Hierdoor staan ze niet alleen mooi in je grote kerstboom, maar kun je er ook een kleinere kunstkerstboom mee versieren. Deze vogels staan trouwens ook leuk op je huisplanten en dit niet alleen tijdens de kerst, maar het hele jaar door. Met een vogeltje op clip in het roze of goud-groen op je huisplanten begint bij jouw thuis de lente misschien zelfs vroeger dan bij je buren.

Prachtige klassieke kerstballen, helemaal zoals vroeger

Als je het liever allemaal iets traditioneler wilt, dan zit je in deze collectie ook goed. Zo bieden wij helemaal traditioneel gekleurde kerstballen in allerlei vormen. Onze klassieke kerstballen zijn te verkrijgen als klassiek gekleurde kerstklokken, kerstfiguren, of gewoon rond of ovaal. Al onze kerstballen en ornamenten voor in de kerstboom zijn prachtig afgewerkt en met de hand beschilderd. Vele kerstballen werden ook rijkelijk versierd met sneeuw of glitters. Voor welke kerstbal uit deze retrocollectie je ook kiest, de feestelijke sfeer die je kerstboom hiermee zal uitstralen, is verzekerd.

Zoals het bij klassieke kerstballen hoort, zijn alle kerstballen uit 100% glas gemaakt, dat bovendien ook met de mond geblazen werd. De beschildering gebeurt over het algemeen handmatig.

Bestel onze retrokerstballen en klassieke collectie het hele jaar door

Bij Alles in Wonderland kunt je jouw kerstballen en ornamenten voor in de kerstboom gemakkelijk het hele jaar door bestellen. Wij leveren snel en betrouwbaar in heel Nederland en België. Voor bestellingen vanaf €50 in Nederland en €65 in België doen wij dat zelfs gratis. Wist je dat onze collectie thematische kerstballen trouwens niet alleen leuk zijn voor jezelf, maar ook een betaalbaar en vooral uniek cadeau voor je vrienden of familie kan zijn? Of wat dacht je van een relatiegeschenk of kerstattentie voor je medewerkers? Heb je hier nog vragen over, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen of onze vrolijke winkel in Rotterdam te bezoeken.

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer

Retro  Er zijn 74 producten.

per pagina
Toont 1 - 12 van 74 items
Toont 1 - 12 van 74 items